Devlet Bahçeli elindeki anket sonucunu açıkladı

MHP'nin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı Genel Merkezinde yapıldı. Bahçeli burada partiliere anket sonuçlarını açıkladı.

Devlet Bahçeli elindeki anket sonucunu açıkladı
Devlet Bahçeli elindeki anket sonucunu açıkladı
GİRİŞ 26.04.2013 07:40 GÜNCELLEME 26.04.2013 14:24
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, toplantıda bir araştırma sonucunu göstererek anketlerde CHP'den önde göründüklerini, belirtti.

Bahçeli "Tüm veriler gösteriyor ki bundan sonra mücadele AKP ile bizim aramızda olacak" dedi. Bahçeli, teşkilattan da yerel seçim için çalışmaya başlamasını istedi.

YORUMLAR 115
  • levent 10 yıl önce Şikayet Et
    MHp liler 3 kasım 2002 de . Niçin baraj altında kaldıklarını unutmasınlar - 1 Ecevit e payanda oldular 2 ans yi cumhurbaşkanı seçtiler 3 bankalr jortumlanırken kualisyon ortaklarına bu hırsızlığa dur diyelim diyemediler 4 rahşan affı ile katili hırsız ı sokağa saldılar 5 toplanan vergilerin %85 ini faize verdiler 6 - öcalan ın idam dosyasını 2.5 yıl başbakanlıkta sümenaltı ettiler 7 - İdam ı terör savaş ve yakın savaş haricinde anayasaya hüküm koyarak kaldırdılar öcalan TCK 125 ten idama mahkum olmuştu bu şekilde kurtuldu - şimdi hiç bir mhp li biz bunları yapmadık diyemez -
    Cevapla
  • MEHMET BODUR 10 yıl önce Şikayet Et
    MHP HAKKINDAKİ TAHMİNLERİM.... Bilen bilir, tahminlerim tutar. Şimdi yine bir tahminde bulunayım. MHP'nin (bugüne bakarak söylüyorum) oyları yakın zamanda % 20'lere çıkabilir. Ama bir kaç sene sonra da % 7 olabilir. Ondan sonra da yavaş yavaş %1-3 olur. Bizim millet gaza çabuk gelir. Gerek darbeciler gerekse PKK bu savaşı otuz yıl böyle sürdürdü. Halka tiyatro oynandı halk da yuttu. Şimdi MHP milleti gaza getirmeye çalışıyor. Kısmen getirecek gibi de görünüyor. Lakin bir süre sonra insanlar MHP'nin abarttığını görecekler. Duygularıyla hareket eden milliyetçi arka taban (yani çekirdek olmayan taban) MHP ile hesaplaşacak. MHP barajın altına yuvarlanacak. Şimdi Dadaş itiraz edecek buna doğuştan mhp'li olarak. O da yazar bir kenara, üç sene sonra hesaplaşırız.
    Cevapla
  • süleyman taşcı 10 yıl önce Şikayet Et
    MERHUM TÜRKEŞ.. TÜRKEŞ ve MHP yi anlamak ve tanımak ,MERHUM ŞEHİD MUHSİN YAZICIOĞLUNUN bu kişi ve bu partiden neden ayrıldığını araştırırsak mhp nin ne amaçla kurulduğunu daha iyi anlarız diye düşünenlerdenim ?
    Cevapla
  • DADAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    mhp nin işsizlik dış politika terör önerileri her zaman dile geliyor. ama siz görmek istemiyorsunuz..gurupta her hafta konuşuyor
    Cevapla
  • Kemal ŞAHİN 10 yıl önce Şikayet Et
    Birzamanlar. AKP li kardeşlerim bu ne kibirdir böye, bu ne üstten bakmadır? Dün koministlerin yaptıklarını bugün siz yapıyorsunuz, onlarda tayyip erdoğan muhtar bile olamaz diyorlardı sizde şimdi sayın bahçeliye aynı uslubu kullanıyorsunuz, üstten bakıyorsunuz Yüce Türk Milleti isterse olur hiç şüpheniz olmasın, bu millet kimleri getirdi, kimleri götürdü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak