Başbakan da evine Türk bayrağı astırdı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkentte Keçiören ilçesindeki evinin balkonuna, Türk bayrağı asıldı.

Başbakan da evine Türk bayrağı astırdı
Başbakan da evine Türk bayrağı astırdı
GİRİŞ 23.06.2013 16:48 GÜNCELLEME 23.06.2013 17:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın, Keçiören'de evinin bulunduğu binanın balkonları ve konutun önündeki kontrol noktası Türk bayraklarıyla donatıldı. Başbakan Erdoğan'ın komşuları da evlerinin balkonlarını Türk bayrağı astı.

Erdoğan, İstanbul Kazlıçeşme'deki "Milli İradeye Saygı Mitingi"nde, vatandaşlardan evlerine bayrak asmalarını isteyerek, "Bayrakları balkonlarınıza asmanızı istiyorum. Bu bir bayrak kampanyasıdır. Bunlarla birilerine en güzeli cevabı vereceksiniz" demişti.

YORUMLAR 2
  • hakan haklı 10 yıl önce Şikayet Et
    biz türk bayrağını karşılıksız açarız taşırız. bazıları gibi gösteriş olsun diye değil bazıları gibi polisten jop yememek için değil bazıları gibi türk bayrağını kameralar arkasında oturmak için altımıza sermeyiz bazıları gibi her türlü pis işi yaparken türk bayrağını sırtına asmak değil bazıları gibi polise türk bayrağı açmayız çünkü biz aklı selim insanlarız bu aptalıkları yapacak beyne sahip değiliz biz türk bayrağını gerektiği yerde açarız biz türk bayrağını hak ettiği yerde açarız çünkü biz akp yi çünkü biz insanız.
    Cevapla
  • hakan haklı 10 yıl önce Şikayet Et
    şu chp ile mhp lilerin her olayda gösteriş olsun diye türk bayraklarını taşımasına güzel bi cevap olur bu türk bayrak asma olayı. türk bayrağı sadece MHP ile chp lilerin olmadığını bizde gösterelim herkes evine türk bayrağı assın belki utanırlar o zaman gerçi biz assak onlar bize inat asmaz o kadar embesiller yani:)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ernest Muci, Beşiktaş'ı kupada finale taşıdı
H.K.G. davasında sürpriz gelişme... O avukat azledildi