Sarıgül Ak Part'nin adayı olabilir iddiası!

Hürriyet'in magazin yazarı Cengiz Semercioğlu, bugünkü köşesinde yerel seçim dedikoduları üzerine bir yazı kaleme aldı ki 'senin ne işin olur siyasetle, magazin yazmaya devam et' dedirtti.

Sarıgül Ak Part'nin adayı olabilir iddiası!
Sarıgül Ak Part'nin adayı olabilir iddiası!
GİRİŞ 27.06.2013 08:27 GÜNCELLEME 27.06.2013 12:19
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Semercioğlu 'Yerel seçim dedikoduları' başlığıyla kaleme aldığı yazısında 'Sarıgül AK Parti'nin adayı olur mu?' sorusunu sorarken, CHP'nin Beşiktaş için Ümit Boyner'i ikna etmeye çalıştığını da iddia etti. 

"DUYANLARIN AĞZI AÇIK KALACAK"

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün adı son zamanlarda CHP ile anılıyordu. Semercioğlu'nun köşesine taşıdığı o iddia ise tam tersi yönde. Zaten Hürriyet yazarı da söz konusu iddia için "Duyanların ağzını açık bırakan en son iddia" diyor.

"AK PARTİ'NİN ADAYI SARIGÜL OLABİLİR Mİ?" 

İşte Semercioğlu'nun yazısındaki o bölüm;

İşte duyanların ağzını açık bırakan en son iddia... Sarıgül'ün Ak Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı kulaktan kulağa yayılıyor. İddia sahiplerinin iki argümanı var:

1- Başbakan İstanbul'u asla kaybetmek istemiyor, Sarıgül'le İstanbul garanti...

2- Sarıgül garanti olmayan yerden seçime girmez, CHP ile kıl payı kaybetme riskindense Ak Parti ile garanti bir seçimi tercih eder" diyorlar... Olmaz olmaz demeyin, siyasette her şey olur.

YORUMLAR 44
  • gündüz feneri 10 yıl önce Şikayet Et
    kırmızıgül. bir parti bana her türlü numarayı çekecek ben gidecem o partiden adam olacam. beni deli şapması lazım yaaa....
    Cevapla
  • mehmet ercan 10 yıl önce Şikayet Et
    komik. tam kahkahalık yazı olmuş, yazarken kendi de gülmüştür herhalde
    Cevapla
  • fbfbfb 10 yıl önce Şikayet Et
    haberin yazılış şeklinden bile. haberin yazılış şeklinden bile insanların kafasını karıştırmaya çalıştığı belli...sarıgülü garanti gibi gösterip kararsızları onun yanına çekip ak partiye seçim kaybettirmeye çalışmak bence niyet...ama ben kendi adıma yemiyorum... :)
    Cevapla
  • Sözün ÖZÜ 10 yıl önce Şikayet Et
    Sn Kemal ATASOY öyle bir başlık atmısınız ki. "dunyayı yoneten gucler ne ısterse o olur". Eskiden levhalarda "ALLAH'IN DEDİĞİ OLUR" yazardı. belki şimdi de var. İfadeniz bana bu levhaları hatırlattı. Kasdettiğiniz mana belki farklı ama yazayım dedim. Şu bir gerçek ki bütün hadiseler Allah'ın ilmi, hikmeti, iradesi ve kudreti dahilindedir.
    Cevapla
  • Sözün ÖZÜ 10 yıl önce Şikayet Et
    Sn Rana KOÇ. Sarıgül'ü nasıl bilirsiniz? Size bir ip ucu vereyim. "Muhafazakar kesimi avlama noktasında Süleyman Demirel'in değişik bir versiyonu". Hasbelkader CHP'nin büyükşehir adayı olursa İstanbullıların bilmesinde fayda var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez