Nabi Avcı'dan ilginç istifa açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 'Eskişehir'den belediye başkanlığına aday olmak için görevinden istifa ettiği' yönündeki iddialara ilginç bir yanıt verdi. Avcı, 'Bize teklif çok. Barselona ısrarlı, Los Angeles Lakers ciddi gibi geliyor' dedi.

GİRİŞ 25.10.2013 15:59 GÜNCELLEME 25.10.2013 16:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'la Muş'a geldi. Malazgirt ilçesinde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan tarafından yaptırılan Meslek Yüksekokulunun açılışına katılan Bakan Avcı, "Eskişehir'den belediye başkanlığına aday olmak için görevinden istifa ettiği" yönündeki iddialarla ilgili gazeticelere açıklamada bulundu.

'LOS ANGELES LAKERS CİDDİ GİBİ GELİYOR'

İddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Bakan Avcı, şöyle konuştu:

"Messi, jübileni yapmadan Barcelona'nın teknik direktörü olarak gel diyor. Los Angeles Lakers'tan teklifler var. Chicago Bulls Michael Jordan'dan sonra zor durumda. Dolayısıyla bunların hepsini değerlendireceğiz. Ama Barcelona ciddi manada ısrarlı. Kısacası bize teklif çok. Ama Los Angeles Lakers ciddi gibi geliyor."

YORUMLAR 3
  • uraz tursen 10 yıl önce Şikayet Et
    Aç tavuk kendini.... Sayın Bakan'dan ciddi manada rahatsız olanların uydurmasıdır. Dikkat ettim de tekliflerin ikisi Avrupa'dan, üçü ABD'den :))
    Cevapla
  • niyazi dilek 10 yıl önce Şikayet Et
    bu adam. cengaver kardeşim bu adam milli eğitim bakanı, sağlık bakanı değil. her yerde yanlışlar da var, doğrular da. e-posta atabilirsin, tweet atabilirsin, il müdürlüklerine gidebilirsin. hakkını sonuna kadar ara kardeşim.
    Cevapla
  • CENGAVER 10 yıl önce Şikayet Et
    TOP KONUŞUN, MAÇ KONUŞUN, KURUMUNUZDAKİ HAKSIZLIK, ADALETSİZLİĞİ BİLMEYİN !. Sağlık Bakanlığı Ailelerin en çok parçalandığı dağıtıldığı bakanlıklardan başı çekenler arasında, Halk Sağlığı Müdürlükleri derhal kapatılmalı İl Sağlık Müdürlüklerine devredilmeli, Hiç bir soruna çözüm üretmiyorlar, Bari Zulüm üretmeseler, Bir bakanlığın içinde 3 ayrı kurum olur mu ? Hastaneye geçmek isteyen geçemiyor, Halk Sağlığına geçmek isteyen geçemiyor, Çok Kötü Personel Politikası var, Aile Hekimliklerinin hali içler acısı, Yükleri haddinden fazla, Aile Hekimlerinin yanında çalışan hemşiler 1200 Tl maaş olur mu hiç ? bu nasıl bir zulüm, Gümrük Bakanlığı ile Protokol İmzalanmaması sonucu Aileler, Eşleri ve Çocukları ile perim perişan edilmiş durumda, İl Merkezi dışında çalışma alanı bulunmayan, Eşi Nöbetli işlerde çalışan, Eşi Rotasyona tabi olanların durumu çözüm üretilmemesi sonucu içler acısı,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması