Bahçeli: Ok yaydan çıkmıştır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti'ye yüklendi.

GİRİŞ 11.01.2014 13:46 GÜNCELLEME 11.01.2014 16:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "HSYK ile ilgili yeni bir yasa teklifi sunulması, 2010 yılında HSYK üzerinden çok ısrarlı, kararlı bir tavır sergileyen ve bunu bir referandumla halka zorla kabul ettirmiş olan iktidarla çelişkili bir haldir" dedi.

Bahçeli, partisinin "Siyaset ve Liderlik Okulu"nun 9. dönem eğitim faaliyetlerini tamamlaması dolayısıyla düzenlenen sertifika töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

HSYK'nın yapısında değişiklik öngören kanun teklifine ilişkin bir soru üzerine Bahçeli, "HSYK ile ilgili yeni bir yasa teklifi sunulması, 2010 yılında HSYK üzerinden çok ısrarlı, kararlı bir tavır sergileyen ve bunu bir referandumla halka zorla kabul ettirmiş olan iktidarla çelişkili bir haldir. Milliyetçi Hareket Partisi, son değişiklikler üzerinde olumlu düşünmemektedir" diye konuştu.

Bahçeli, bir gazetecinin "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın içeride günahsız yatan çok kişi var yönünde ifadeleri oldu. Sizin değerlendirmeniz nedir" sorusu üzerine "Günahsızların günahını Başbakan çekiyor, demektir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'na ilişkin bir soruyu yanıtlarken de "Muhatap almak istemiyorum" dedi.

YORUMLAR 6
  • ramazan kerkez 10 yıl önce Şikayet Et
    EVET EVET . EVET ok yaydan çıktı sana doğru geliyor.
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 10 yıl önce Şikayet Et
    yani ükleyi karıştırmaya devam. senin milliyetçiliğin bu hükümetin milliyetçiği yanında patlıcan yavrusu kalır. şimdi ben senin milliyetçi olduğunu nereden bileceğim, bağırmalarına mı yoksa kabadayı ve tehditvari konuşmalarına mı bakarak karar vermeliyim. bir türlü karar veremiyorum
    Cevapla
  • Fehmi DOĞAN 10 yıl önce Şikayet Et
    Ok raydan çıkmışsa sevinecek muhalefet olur.. Yolsuzlukla 11 yıldır bu kadar yatırım yapılıyorsa. 3,5 yılda yatırım yapılmadan İMF ye olan borcun ismi hangi yolsuzluk ismi konulabilir? Merkez Bankası kimlere peşkeş çekildi ve içi boşatıldı? KEY ve NAMELERİN parası hangi hortumculara verildi. Bunların hesabını sorsa ne?
    Cevapla
  • hakan haklı 10 yıl önce Şikayet Et
    hacı bu ne diyo yaw?. gene saçmalamış boşver
    Cevapla
  • Cenaze Hasan Paşa 10 yıl önce Şikayet Et
    yav yeter. ok yaydan çıktı şanjıman dağıldı rot bozuldu fren patladı akşama kadar sanayide mi nedir kabak tadı verdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Putin'in 5. dönemi başladı
Gelinin duvağını toplarken başından vurulmuştu: 3 aylık hamile kadından acı haber!