İstanbul'daki ilçeyi uçuşa geçirecek projeler

Tapu sorunun çözüme kavuşacağı Sancaktepe'de ilçeyi çevre ilçelerin önüne geçirecek projeler hedefleniyor. Türkiye ve Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi Sancaktepe'de yükselecek!

İstanbul'daki ilçeyi uçuşa geçirecek projeler
İstanbul'daki ilçeyi uçuşa geçirecek projeler
GİRİŞ 28.03.2014 14:25 GÜNCELLEME 28.03.2014 14:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan'ı ziyaret eden Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Partinin adayı İsmail Erdem, seçime sayılı günler kala Sancaktepe'de gerçekleştirecekleri projeleri anlattı.

BELEDİYECİLİKTE MARKA DENİNCE AK PARTİ AKLA GELİR

Türkiye geneli ve İstanbul özelinde bakıldığında diğer belediyelerle AK Parti belediyelerin farkını açıkça vatandaşların gördüğünü belirten Erdem "bizim derdimiz millet. Sevdamız millet. Aşkımız millet. Dolayısıyla belediyeciliği biz bilir, biz yaparız" şeklinde konuştu.

SANCAKTEPE 112 DEV ESERLE TARİH YAZDI

İstanbul'un genç ve dinamik ilçesi Sancaktepe, kendinde var olan potansiyeli iyi kullanarak geleceğe güvenle yürüdüğünü belirten AK Partili Erdem " Gelişmekte olan Sancaktepe kendisine yakışanı ve çevresine örnek teşkil edecek çalışmaları sergilemeyi sürdürüyor" dedi.

Erdem "Sancaktepe'nin vizyonunu şekillendirmeye yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bununla halkımızın araştırmacı, üretken aynı zamanda bilgi ve birikimle dünya standartlarında donanıma sahip olmasını arzulamaktayız. 5 yıllık sürede yapılan çalışmalarla Sancaktepe, kabuğunu kıran ve geleceğe umutla bakan bir kent haline gelmesinin huzur ve mutluluğunu yaşıyor" ifadelerini kullandı.

TAPU DAĞITIMLARI DEVAM EDİYOR

Sancaktepe'de 2B, Milli Emlak ve belediyeye ait parsellerin tapu sorununun olmadığını ve tapu dağıtımının devam ettiğini belirten Başkan Erdem "Sancaktepe'de yapılmış en kapsamlı çalışma ile yıllardır çözülemeyen sorunu çözüme kavuşturduk. İlçemizde tapu sorunu kalmadı. Halkımıza hayırlı olsun" dedi. Sancaktepe Belediyesi ve Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, daha önce arsa maliklerine düzenlenen programla tapuları dağıtıldığını belirtti. Erdem, Sancaktepe İlçesi Osmangazi ve Abdurrahmangazi Mahallelerinde mülkiyeti maliye hazinesine ait olup üzerinde bina olan parsellerin tapuları, 4706 sayılı yasa kapsamında Milli Emlak Müdürlüğü ve Belediye işbirliği ile verildiğini söyledi.

İSTANBUL'DA 3 OLİMPİK HAVUZLU İLÇE

Sancaktepe Belediyesi, gençlerin spora daha çok vakit ayırabilmeleri için ilçe tarihine damga vuracak yatırımlara imza attı. Olimpik standartlara uygun olarak planlanan 3 yüzme havuzu, küçük yaşlardan başlamak üzere her yaş grubundan sporculara hizmet veriyor.

SANCAKTEPE KÜLTÜR MERKEZİ HALİNE GELİYOR

Bir kültür ilçesi olma yönünde emin adımlarla ilerleyen Sancaktepe Belediyesi, 5 Kültür Merkezi açarak bu konudaki kararlılığını gösterdi. Bu önemli yatırımların hayata geçmesi ile önemli bir boşluk dolacak ve bilginin ışığında ilerleyecek insanlar ‘Kültürlü Sancaktepe'yi oluşturacaklar.

KONGRE MERKEZİ

Sadece Sancaktepe'nin değil İstanbul'un da büyük kongre merkezlerine ihtiyacı var. İşte bu noktadan hareket eden Sancaktepe Belediyesi ilçeye kazandıracağı Abdurrahman Gazi Kongre Merkezi'nin temelini atarak önemli bir boşluğu doldurdu. Yapımı tamamlandığında Sancaktepe de artık önemli ve büyük organizasyonlara hazır olacak.

9 ÇOK AMAÇLI SALON

İlçenin değişik bölgelerindeki merkezlerde yapılan 9 çok amaçlı salon ilçe sakinlerinin ve tüm İstanbulluların hizmetinde olacak.

EN ÖNEMLİ YATIRIM GENÇLERE

Sancaktepe İlçesi genelindeki gençlere ve Sancaktepe halkına hitabeden, bununla birlikte İstanbul, hatta Türkiye genelindeki gençlik çalışmalarına örnek teşkil edecek olan "Sancaktepe Genç Gelecek" adlı projeyi hayata geçirdi. "Genç Gelecek" adlı proje ile Türkiye birinciliği kazandırarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in ödülü almasını sağladı.

KADINLAR YARINLARA UMUTLA BAKIYOR

Sancaktepe'nin vazgeçilmez unsurlarından biri olan kadınları, sosyal hayatın içinde daha etkin hale getirmek için kurulan Mutlu Evler Merkezi, kurulduğu günden itibaren çok önemli faaliyetlere imza attı. Yapılan çalışmalar Türkiye çapında ikincilik ödülü kazandırdı.

SANCAKTEPE-ÜSKÜDAR METROSU 2015'TE TAMAMLANIYOR

Sancaktepe ile Üsküdar arasını 24 dakikaya indirecek tarihi metro projesinin inşaatının 38 ayda tamamlanarak 2015 te halkın hizmetine sunulması planlanıyor. Üsküdar-Sancaktepe arası seyahat 24 dakikaya inecek.

TÜRKİYE VE AVRUPA'NIN EN BÜYÜK ŞEHİR HASTANESİ SANCAKTEPE'DE

Şehir hastanelerinin en büyüğü Sancaktepe'ye kuruluyor. 4100 yataklı hastane, Sancaktepe'yi Sağlık Merkezi yapacak. Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe ilçesinde bulunan askeri bölgenin Trakya'ya taşınacağını söyleyerek, Avrupa'nın en büyük hastanesinin bu bölgeye yapılacağını söyledi.

YORUMLAR 1
  • köksal T 10 yıl önce Şikayet Et
    genç sancaktepeye yakışır hizmet. Bu anlatılanlar hayal dahi edilemez işler başarılar.başkanım durmak yok hizmete devam devam. Allah yar ve yardımcınız olsun. ÖNCEDEN BİR PARKI 2 DEFA ACANLARI DUYUNCA .BU HİZMETLERE ŞAPKA ÇAKARILIR....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi