Erdoğan'ın tulum çıkardığı 26 il

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12. Cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü'ne çıktı. Erdoğan 26 ili tüm ilçeleriyle birlikte kazandı.

Erdoğan'ın tulum çıkardığı 26 il
Erdoğan'ın tulum çıkardığı 26 il
GİRİŞ 11.08.2014 04:46 GÜNCELLEME 11.08.2014 07:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti, 30 Mart yerel seçimlerde Ordu, Sakarya ve Kocaeli büyükşehirleri ile Tokat, Gümüşhane, Düzce, Kilis, Bayburt illerinde, merkezi ve tüm ilçeleri kazanarak kırılması güç bir rekora imza atmıştı.

Bugün yapılan seçimde Ak Parti Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu illerde aynı başarıyı gösterdiği gibi tulum çıkardığı il sayısını üçe katladı.

Erdoğan'ın tüm ilçeleri ile birlikte seçimi kazandığı 26 şehir:

Sakarya

Kocaeli

Konya

Ordu

Kayseri

Samsun

Gaziantep

Adıyaman

Bolu

Çorum

Karaman

Kahramanmaraş

Aksaray

Kütahya

Karabük

Düzce

Rize

Giresun

Gümüşhane

Bayburt

Tokat

Kırşehir

Kilis

Elazığ

Kırıkkale

Çankırı

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    İki Rekat Namazımı kıldım Sandığın başında Fatiha,yı okudum. Ya Allah Bismillah dedim ve Allah,ım bir oyum bin oy kadar bereketli olsun dedim, zarfı sandığa dualarla gönderdim,
    Cevapla
  • Coreldraviks 9 yıl önce Şikayet Et
    VAY anası sayın seyirciler... bu ne yavvvv... helal olsun uzun adam. helal olsun milletin adamı. dik dur eğilme bu millet seninle.. inandık hakk'a güvendik halk'a.. recep tayyip erdoğan rte..
    Cevapla
  • Münir Kusurlukul 9 yıl önce Şikayet Et
    Hepiniz bir, bütün millet bir!. Demek ki neymiş... Bu millet vatanını kurda kuşa yem etmeyeceğini bir kez daha gösterdi. Milletin iradesine karşı duranlar birleşti, yine de sonuç değişmedi. Beyler! Bu milletin ferasetini hiçe saydınız; o da size bir şamar daha attı ama görünen o ki siz kronik bir vaka olmuşsunuz, gerçeklere göz kapayıp kulak tıkamaya devam ediyorsunuz ki İŞTE GERÇEK MÜRTECİLİK; İŞTE GERÇEK İRTİCA SİZİN DURUMUNUZDUR!
    Cevapla
  • muhammed GÜNAY 9 yıl önce Şikayet Et
    Bayburt. Bayburt %81 le Recep Tayyip Erdoğan dedi Memleketim Kendine yakışanı yaptı Helal Olsun ..! Bayburt lu olarak memleketimle gurur duyuyorum ayrıca ilçelerindende Aydıntepe % 80,73 Demirözü % 80,32 erdoğanı destekledi..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...