Soylu: Hiçbir kuraldan vazgeçmiyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu olağan kongre hazırlıklarıyla ilgili konuştu.

Soylu: Hiçbir kuraldan vazgeçmiyoruz
Soylu: Hiçbir kuraldan vazgeçmiyoruz
GİRİŞ 15.11.2014 11:44 GÜNCELLEME 15.11.2014 11:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olağan kongre hazırlıkları kapsamında 240 ilçe ve beldede kongrelerini tamamlayan AK Parti'de ilk il kongresi Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla Erzurum'da gerçekleştirilecek. Bazı ilçe kongrelerine katılan Davutoğlu'nun 48 il kongresine de iştirak etmesi bekleniyor.

2015 SEÇİMLERİ 20230 HEDEFLERİNİ BELİRLEYECEK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu AA muhabirine AK Parti 5. Olağan Kongresi'ne yönelik hazırlıklarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kongre için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve takvimin sıkışık olmasına rağmen siyasetin zorladığı hiçbir kuraldan ve yeter şartlarından hiçbir şekilde vazgeçmediklerini dile getiren Soylu, "Şanslıyız ki Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu da aynı şekilde bu kongrelerin AK Parti için, 2015 seçimleri için, 2023 hedeflerimiz için çok önemli bir fırsat içerdiğini, çok önemli bir fırsat yüklendiğini tüm arkadaşlarımızla defaten paylaşıyor" dedi.

YORUMLAR 1
  • hakansay 9 yıl önce Şikayet Et
    yaptığınız ilçe kongrelerinde görünen manzara ile 2023 değilde 2015 de size uzak görünüyor bir teşkilatın içi nasıl boşaltılır, analiz yerine yerine körler sağırlar birbirini ağırlar misali benim adamım olsun bana yakın olsun gerisi önemli değil düşünenler bunun sorumlusu hepinizin üstünde olacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı