MHP'de 2 adaylı kurultay: Kritik gün yarın!

MHP, 11. Olağan Büyük Kurultayı'nı yarın gerçekleştirecek. Kurultaya bini aşkın davetlinin katılması bekleniyor.

MHP'de 2 adaylı kurultay: Kritik gün yarın!
MHP'de 2 adaylı kurultay: Kritik gün yarın!
GİRİŞ 20.03.2015 12:12 GÜNCELLEME 20.03.2015 12:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ankara Arena Spor Salonu'nda "Bizimle Yürü Türkiye" sloganıyla düzenlenen Kurultay, saat 10.00'da başlayacak.

İlçe kongrelerini 20 Kasım 2014'te başlatan ve 8 Şubat'ta tamamlayan MHP, il kongrelerini de 28 Aralık 2014-28 Şubat 2015 arasında yaptı. Kongreler sonucunda seçilen bin 98 üst kurul delegesinin yanı sıra tabii delegelerin katılımıyla toplam bin 232 üst kurul delegesi, Büyük Kurultay'da yer alacak.

Partinin genel seçim kampanyasında kullanılacak şarkıların da ilk defa kamuoyuna sunulacağı kurultaya bini aşkın davetlinin katılması bekleniyor.

MHP 21. Dönem Yozgat Milletvekili Mesut Türker genel başkanlığa aday olduğunu açıklamıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • anadolu 9 yıl önce Şikayet Et
    bahçeli ve çevresi gitmedikçe bu parti bir adım ileri gidemez..aha buraya yazıyorum eğer bahçeli ve ğarti yönetimi değişsin gelecek olanlar sağa sola çamur atmadan sadece hizmet üreteceklerini projelerini,hedeflerini ortaya koysunlar tek başına iktidar nasıl olunur herkes görecektir..alternatifsizlikten akpartiye millet mum oluyor..mhp ve chp çirkeflikten başka ne vaadediyorlar..proje,ufuk,vizyon,karizma hedef herşey sıfır..vatandaş kimin ne halt olduğunu biliyor ne olacağınıda biliyor..kokmamış yeni bir ekip ihtiyacı var memleketin ama ufukta gözükmüyor hayırlsı bakalım..
    Cevapla
  • Mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Sn.Koray AYDIN'a yedirtmedi saltanatı bahçeli efendi, Mesut beyi zaten geçer çünkü davetli delegeler tamamı bahçelinin seçtirdiği kişiler.Vicdanlarına göre oy kullanmayacaklardır. Bahçeli gitsin 7. haziran tavan yaparız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! İşte tüm hesaplar...
Tekirdağ'da skandal görüntü! Belediye aracıyla dereye atık