Eroğlu: Bizi Suriye'ye çevirirlerdi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu "istikrar olmazsa bizi tamamen Suriye'ye çevirirler. Allah, inşallah onlara fırsat vermeyecek" dedi.

Eroğlu: Bizi Suriye'ye çevirirlerdi
Eroğlu: Bizi Suriye'ye çevirirlerdi
GİRİŞ 19.04.2015 18:03 GÜNCELLEME 19.04.2015 18:03

AK Parti İl Başkanlığının kent merkezindeki otelde düzenlediği programa katılan Eroğlu, partinin yeni üyeleriyle fotoğraf çektirdi. 

AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, büyük bölümü CHP'den istifa eden Alevi kökenli 500 kişinin partilerine üye olduğunu, toplantıya bu üyeleri temsilen küçük bir grubun katıldığını söyledi. 

Daha sonra partisinin Karabağlar İlçe Başkanlığı'ndaki toplantıya katılan Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, partisinin Karabağlar'da gösterdiği performansın Türkiye için önem taşıdığını anlattı.

İzmir'den milletvekili adayı olduğu için sevinç duyduğunu belirten Eroğlu, askerlik döneminde Karabağlar'da yaşayan akrabalarını ziyaret ettiğini, seçim çalışmalarında anılarını hatırladığını dile getirdi. 

Çanakkale'de Osmanlı coğrafyasının her bölgesinden insanların yan yana yattığını dile getiren Eroğlu, şöyle konuştu:

"Bu ülkede, etrafımız ateş çemberindeyken huzur içinde yaşıyorsak, bunu şehitlerimize borçluyuz. Karabağlar'da Türkiye'nin her yerinden güzel insanlar var. AK Parti, birlik ve beraberlik için, daha büyük Türkiye için çalışıyor. Bizim hedefimiz gönülden gönüle akan bağları kuvvetlendirmek, İzmir'e güzel eserler kazandırmak. Karabağlar'ın bu yarışta birinci olacağına inanıyorum. Geçen seçimlerde yüzde 43 ile destan yazdınız. Hepinize teşekkür borçluyum. Her seçim önemlidir ama 7 Haziran seçimlerinin bambaşka önemi var. Bu millet 7 Haziran'da diyecek ki: 'Biz tek vatan, tek bayrak diyoruz'. Şu siyasi istikrar olmazsa bizi tamamen Suriye'ye çevirirler. Allah, inşallah onlara fırsat vermeyecek ama biz de gayret edeceğiz. Kapı kapı dolaştıktan sonra AK Parti bayrağını İzmir'de dikmeye hazır mıyız "

İzmir'e eli boş gelmediğini, projeler getirdiğini anlatan Eroğlu, "İzmir, kimsenin kalesi değil, Kadifekale, bizim kalemiz" ifadesini kullandı.

"İzmir, hiçbir yerin kalesi değil, kardeşliğin kalesidir"

Delican da seçime hazırlık kapsamında en çok ev ziyareti yapan partiliyi Başbakan Ahmet Davutoğlu ile tanıştıracaklarını açıkladı. 

AK Parti İzmir 2. Bölge 7. sıra Milletvekili Adayı Savcı Sayan da partiye yeni katılmış biri olarak İzmir'de iyi karşılanmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Aydın Doğan'ın gözünde makbul değilim ama İzmirlilerin gözünde makbulmuşum. İzmir, hiçbir yerin kalesi değil, kardeşliğin kalesidir. Burada bir kale var, o da Kadifekale. Onu da çok seviyoruz" dedi. 

AK Parti Hükümeti döneminde Kürtlerin de Alevilerin de rahat ettiğini anlatan Sayan, İzmir'de bir Kürt vatandaşın milletvekili adayı olmasının oluşturulan kardeşlik ortamından kaynaklandığını dile getirdi. 

Sayan, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye'yi Suriye'ye çevirmek isteyenlerle onlara direnenler arasında geçeceğini savundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Adana Demirspor - Galatasaray! CANLI