Sare Davutoğlu'nun ziyareti öncesinde şok!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun ziyaret edeceği evin önünde silahlı kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 24.04.2015 13:43 GÜNCELLEME 25.04.2015 01:48
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Annesinin adına yapılan Kuran Kursu'nun temel atma törenine katılmak için Afyonkarahisar'a gelmesi beklenen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun ziyaret edeceği akraba evinin önünde silahlı bir kişi gözaltına alındı.

Dumlupınar Mahallesi'ndeki eve gelmesi beklenen Sare Davutoğlu için polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. 155 Polis İmdat hattına gelen ihbar üzerine harekete geçen ekipler üzerinde tabanca bulunan bir kişiyi kovalamaya başladı.


Yakalanacağını anlayarak silahı bir apartmanın bodrum katındaki pencereye fırlatan şüpheli kaçmaya çalıştı. Kısa sürede gözaltına alınan 19 yaşındaki Cemil Y. emniyete götürüldü. El konulan silahın dolu ve bir merminin namluda olduğu öğrenildi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Afyonkarahisar'ın İhsaniye İlçesi'ndeki Kuran Kursu'nun açılışına katılması beklenen Sare Davutoğlu'nun olayın ardından akrabalarının evine ziyarete gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.

YORUMLAR 21
  • DERSİMLİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Gönüllü korumadır.
    Cevapla
  • hikmet 8 yıl önce Şikayet Et
    allahım sen yardımcılar ve kollayıcıları ol rabbim amin
    Cevapla
  • Türk Men 8 yıl önce Şikayet Et
    güvenlik görevlilerini tebrik ediyorum
    Cevapla
  • Kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim cumhurbaşkanımızı başbakanımızı bakanlarımızı ve bunların yakınlarını sevenlerini.......görünür ve görünmez düşmanlardan koru.
    Cevapla
  • vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    muhalefet partileri adı altında böyle çocuklar gençler para karşılığı vatana ihanet etmeleri için yatiştiriliyorlar herkesin dikkatli olması gerekiyor bu en yakınımızda olabilir komşumuzun çocuklarındanda olabilir.böyle muhalefet olursa olacağıda bu olaylar olur.ya ateş etseydi sonucunu ben düşünmek bile istemiyorum.her halukarda bu gencin kendiside dahil ailesi mahvolacak başbakanımızın eşine büyük geçmiş olsun diyorum.ülke olarak dikkatli olalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!