Davutoğlu, Ana ile geldi özel uçakla ayrıldı

Mardin'de bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim yasaklarının başlaması nedeniyle resmi aracı ile Ana uçağını kullanmadı.

Davutoğlu, Ana ile geldi özel uçakla ayrıldı
Davutoğlu, Ana ile geldi özel uçakla ayrıldı
GİRİŞ 28.05.2015 15:40 GÜNCELLEME 28.05.2015 15:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Önceki gün Mardin’e gelen mitingin ardından Kasımiye Medresesi’ndeki Kürtçe Mevlit törenini gerçekleştiren ve geceyi de Mardin’de geçiren Davutoğlu, saat 12.00’de havayolu ile Siirt’e gitti.

Ana’yı kullanmadı

Mardin’e Ana uçağı ile gelen Davutoğlu, seçim yasaklarının başlaması nedeniyle Siirt’e ise bu uçak yerine kiralanan özel bir uçakla gitti. Ana uçağı ise Mardin Havaalanı’nda hazırlık yapılmadan bekletildi.

Davutoğlu, yine seçim yasakları kapsamında, "0002" resmi plakalı araç yerine sivil plakalı bir araçla havaalanına geldi. Davutoğlu’nu vali ve diğer devlet memurları da uğurlamadı.

Seçim yasakları kapsamında Başbakan ve bakanlar, milletvekillerinin yurtiçi yapacakları seçim propagandalarında makam otomobilleri ve resmi hizmete tahsis edilen araçları kullanamıyor. Seçim yasakları kapsamında, protokol icabı karşılama ve uğurlama törenleri de yapılmayacak, resmi yemek de verilemeyecek. Gezilere hiçbir memur da katılamayacak.

YORUMLAR 5
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    Selam arkadaşlar hdpyi gördükçe CHPyi daha çok seviyorum.Onlar açıkça islama karşıyız dediler.herkes bunu biliyor asla inkar etmiyorlar.ama bunlar ise kürtüz diyecekler gariban saf temiz kürtleri kandıracaklar.
    Cevapla
  • emine ayfer 8 yıl önce Şikayet Et
    diline sağlık Allah bütün inananları korusun
    Cevapla
  • emre 58 8 yıl önce Şikayet Et
    başbakanım sizler daha iyisine layıksınız ilk önce 7 haziran da bunlara gereken derslere vereceğiz bunlara bunlar daha hiç bir şey görmediler korkusuz osmanlı torunu tam bir osmanlı torunu allah sizleri başımızdan eksik etmesin türkiyenin geleceği hakkında hayırlısı olsun
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan şeyler.Sanki başka ülkenin Başbakanı.inşaallah enaz 400'le bunlar değişir.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yar ve yardimcimiz olsun, düşman dışarıda degil içeride
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler