Vatandaştan Batum'a 'bölmeyin' çıkışı

CHP Grup toplantısı başlamadan önce bir vatandaş, Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum’a, “Türk halkını bölmeyelim” dedi. Batum da, “Bölmeyiz, onlar böler, biz toplarız” karşılığını verdi.

Vatandaştan Batum'a 'bölmeyin' çıkışı
Vatandaştan Batum'a 'bölmeyin' çıkışı
GİRİŞ 18.10.2011 12:13 GÜNCELLEME 18.10.2011 12:13

CHP Grubu başlamadan önce bir vatandaş, Süheyl Batum’un yanına gelerek, “Türk halkını bölmeyelim” dedi. Batum ise, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerini hatırlatarak, “Sen ne olur Başbakan Zerdüşt dininden misin dediğinde, ne olur hemen git, söyle” dedi. Vatandaş da, “Onu da sen söyle” deyince Batum, “Sen halksın, ne olur hemen git söyle” dedi.

Batum, daha sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, vatandaşın tepki göstermediğini belirterek, “Başbakan’a böyle bir şey söyleyemez, korkar, terörle suçlanmak var. Mecburen bize gelip o derdi bize anlatıyorlar. Biz de dertleri dinleyeceğiz, dertlere derman olacağız. O bakımdan haklı görüyorum arkadaşı. Tepki göstermedi. Aman diyor; Türk halkını bölmeyelim. Aman sakın Türk, Kürt, Çerkez, Laz, Alevi, Sünni diye bölmeyelim diyor. Biz de diyoruz ki 'bölmeyiz, onlar böler biz toplarız' diyoruz. Başbakan’a söyle, dedim. Siz söyleyin, dedi” şeklinde konuştu.

ANKA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!