'AK Parti' dedikleri için yine aşağıladılar!

Millet demokratik hakkını kullandı; sandıkta seçimini yaptı. Seçmenleri cahillikle suçlayıp aşağılayan Ayşe Arman, Pelin Batu ve Şirin Payzın, halkı aşağılmakta birbirleriyle yarıştı

'AK Parti' dedikleri için yine aşağıladılar!
'AK Parti' dedikleri için yine aşağıladılar!
GİRİŞ 31.03.2014 12:03 GÜNCELLEME 31.03.2014 13:05
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

 Türkiye dün sandık başına gitti; yerel seçimler başarıyla tamamlandı. Seçim öncesinde partililer arasında yaşanan yarış bir yana; kamuoyunun yakından tanıdığı 3 kadın gazeteci-yazar milleti küçümsemekte birbirlerine fark attı.

Gazete köşelerinden ve Twitter'dan gerçek yüzlerini gösteren Ayşe Arman, Pelin Batu ve Şirin Payzın, seçmenleri cahillikle suçladı.

PELİN  BATU, AZİZ NESİN'İ HATIRLATTI

Milliyet yazarı Pelin Batu, köşesinde iktidar partisi lehinde oy kullananların küçük hesaplar uğruna büyük resmi göremediğini ve sorgulamadığı için körleştiğini yazdı. Aziz Nesin'i en çok bugünlerde andığını anlatan Batu, yazısının başlığını da 'Aptallık tarihi' olarak attı. Söylemini daha da ileri götüren Pelin Batu, kendinden olmayan seçmenin aptal olduğunu ve uzun vadede birer vatan hainine dönüşeceklerinin altını çizdi.

ADI GİBİ ŞİRİN OLMADI

Gazeteci Şirin Payzın da Twitter'dan yazdığı yorumlarla şaşkınlık yarattı. Ekranlarda boy gösteren Şirin, tuhaf sözler sarfetti. Son dakika olarak attığı tweet'inde Şirin Payzın şunları dile getirdi: "Erzurum'un Karayazı ilçesi köylerinde jandarma evleri dolaşıp AKP'ye oy vermedikleri takdirde halkı sürgünle tehdit etti. Halk ayakta..."

AYŞE ARMAN CAHİL DEDİ!

İstanbul Şişli'de bir okulda gözetmen olarak görev yapan Ayşe Arman, attığı tweet'lerle oy verme sürecinden dert yandı. Oy vermeye gelen kalabalıktan şikayet eden Arman, yine seçmeni aşağıladı. Okuma yazma bilmeyen seçmenin bulunduğunu ve ne yapacaklarını bilmediklerini yazan Arman, sanki seçmenin parti logosunu bilmiyormuş gibi tweet'inde 'Okuma yazma bilmeyenler var. Ne yapacağını bilmiyor, kabine giriyorlar kime oy veriyor onlar?' diye yazdı.

Takvim 

YORUMLAR 88
  • ali yıldız 10 yıl önce Şikayet Et
    AKIL NOKSANI ÜÇÜ BİRARADA.... Medeniyet dediğin soymaksa bedeni, Desene hayvanlar bizden daha medeni.. ( M. Akif ERSOY
    Cevapla
  • ali yıldız 10 yıl önce Şikayet Et
    İNSAN HAYATA NASIL BAKARSA ÖYLE GÖRÜR.. ÜÇÜDE ZEKA FUKARASI.... en büyük atom bombası insanların kalplerine ve beyinlerine atılmıştır. bu üç kadın bunların birer örneğidir. aslında onlara onların dilinden yazmak isterdim, bu üçü merak etmesin türk milleti kime oy vereceğini çok iyi biliyor.
    Cevapla
  • ali yıldız 10 yıl önce Şikayet Et
    İNSAN HAYATA NASIL BAKARSA ÖYLE GÖRÜR.. ÜÇÜDE ZEKA FUKARASI.... . EN BÜYÜK ATOM BOMBASI İNSANLARIN KALPLERİNE VE BEYİNLERİNE ATILMIŞTIR.! GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE ŞİRİN PAYZIN BUNUN AÇIK BİR ÖRNEĞİDİR. TÜRK TİTREYEREK MUTLAKA ÖZÜNE DÖNECEK TARİHİNİ BİLECEK. TARİHİNİ GELECEĞE EKECEK VE MAHSULÜNÜ MUTLAKA ALACAK... TÜRK İNSANINI KANDIRAMAZSINIZ. Sorgulamayan düşünmeyen milletler sorgulayıp düşünen ve üreten milletlerin avı olurlar.!. artık ülkemdeki insanlar sorguluyor vede gerçekleri görüyor. ucuz kanmaları ancak ŞİRİN PAYZIN GİBİLERİ BİLİR. HAYAT BU ÜÇ BAYANIN SÖYLEDİKLERİNDEN İBARET DEĞİL.TÜRK MİLLETİ HERZAMAN GEREĞİNİ GEREKTİĞİNDE YAPAR BUNDAN ASLA KUŞKULARI OLMASIN. ÇANAKKALE GİBİ...
    Cevapla
  • altuntaş 10 yıl önce Şikayet Et
    sadece chp okuma yazma biliyor o yüzden kandırılmıyor :). nasıl bi zihniyetse dünyanın en akıllı insanları zannediyorlar kendilerini okuma yazma bilmedikleri için kandırılıyorlarmış. okuma yazma bilmeyen insanlar düşünebilme kabiliyetine sahip değil mi. chp ye oy verenler hepsi profösör zaten. biz başörtüyü takınca beyinlerimizi kapatmıyoruz ama sizin beyinlerinizdeki örtü ne yapılır bilmem.
    Cevapla
  • cemal cemal 10 yıl önce Şikayet Et
    insanlar başaklara benzer içleri doldukça başları öne eğilir.... bunlar demokrasiyi sindiremeyen insanlar, daha da ötesi böyle dindar bir başbakanı istemeyen insanlar, bunlar istemesede Cenab-ı Hak nurunu tamamlayacak. oy kullanmaya gelenlerin bir kısmı okuma-yazma bilmiyor muş. sen onların ayaklarının altını öp. sen şu an rahat konuşuyorsan hep o insanların sayesinde. beğenmiyorsan onları başka ülkeye git. seni burda zorla tutan yok. kendi şer fikrinde olan insanların olduğu yerler çok oralara git. biz de senin yüzüne hayran değiliz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır