Gündüz ortasında döner bıçaklı gasp dehşeti

Bağcılar'da gündüz vakti sokak ortasında tam anlamıyla dehşet bir olay yaşandı. Suriye uyruklu bir şahıs, önünü kesen 3 kişinin döner bıçaklı gaspına uğradı.

GİRİŞ 20.04.2014 11:00 GÜNCELLEME 20.04.2014 11:25
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay anı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenirken, kaçan şüphelilerden biri polis kovalamacası sonucu yakalandı. Polis, diğer iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

SOKAK ORTASINDA GASP EDİLDİ

Olay, Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi 2\18 Sokak üzerinde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sokaktan geçen Suriye uyruklu A.Ç., önünü kesen Mustafa Ö.(19) ve isimleri henüz tespit edilemeyen diğer 2 şüpheli tarafından sokak ortasında darp edilerek gasp edildi.

Olay anı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenirken, kaçan şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlatıldı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Kameraya yansıyan görüntülerde, Suriyeli A.Ç.'nin elinde telefonu ile yürüdüğü sırada arkasından gelen Mustafa Ö. ve diğer 2 şüphelinin birdenbire önünü keserek döner bıçağı tehdidiyle A.Ç.'nin cep telefonunu ve ardından cebindeki 200 TL'yi gasp ettikleri görülüyor.

Şüphelilerin çelme takarak yere düşürdükleri gözlenen A.Ç. gasp edildikten sonra kaçarak uzaklaşmak isterken, Mustafa Ö. isimli şüphelinin döner bıçağı ile yaptığı saldırı anı da saniye saniye görüntülendi.

POLİS OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Öte yandan, olay sırasında yoldan geçen Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ekipleri, yaşanan olaya anında müdahale etti. Kaçan şüphelilerden Mustafa Ö. kısa sürede yakalanırken, diğer iki şüphelinin yakalanması için de çalışma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • abdullah 10 yıl önce Şikayet Et
    adelet yok boşuna herşey. polisler cidden görevlerini çoğunlukla yapıyor her yerde olduğu gibi çürük çıkıyor o ayrı . mahkemeye gelince palavra darp edildim rapor aldım karşıdaki şahıs sabıkalı oldugu halde mahkemede nerdeyse ben suçlu çıkacaktım itirazlarımada hadi çık diye azarlandım. hem darp edil hem küfür ye hemde mahkemede ceza ye. sabıkalıda senle aynı cezayı alsın güle oynaya çıksın sonra başkasını darp etmeye devam :) hayatımda bir kere güvenip hukuk yoluna başvurdum dahada vurmam elim armut mu topluyor. aynı cezayı nasılsa alacam bu saatten sonra atara atar gidere gider. :)
    Cevapla
  • Mehmet Ülker 10 yıl önce Şikayet Et
    Adrenalin . Yanlış anlama kardeş, güldürdün beni, sağolasın. Rahşan nineleri affeder onları, o kadar ceza alacaklarını sanmıyorum.
    Cevapla
  • Adrenalin 10 yıl önce Şikayet Et
    birden fazla kişi ile birlikte silahla yağmanın. cezası çok ağır en az 8-10 ar sene ceza alırlar
    Cevapla
  • serdar demir 10 yıl önce Şikayet Et
    esad lar bitmiyor. adam kendi ülkesindeki esed katilinden kaçıp ülkemize giriyor ama ülkemizdeki esed ler de adamı gasp ediyor. bu esed leri Allah kahretsin..
    Cevapla
  • Fatih 10 yıl önce Şikayet Et
    kapının önündeki. kapının önündeki abimiz ne bekliyor acaba vursana bitane bakacağına adamlar 2 kere önünden geçiyor polis zaten arkasında
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber