Dükkanı kapatıp kaçan Tüysüzler tutuklandı

Kocaeli'nin en büyük kuyumcularından biri olan Sarraf Tüysüzler isimli kuyumcuyu kapatarak kaybolan Tüysüz ailesine mensup 4 kişi tutuklandı

Dükkanı kapatıp kaçan Tüysüzler tutuklandı
Dükkanı kapatıp kaçan Tüysüzler tutuklandı
GİRİŞ 08.07.2014 19:55 GÜNCELLEME 08.07.2014 19:59

Geçtiğimiz haftalarda Kocaeli'nin en büyük kuyumcularından olan Sarraf Tüysüzler isimli dükkanlarını kapatarak kayıplara karışan Tüysüz ailesinin 4 ferdi, bugün polise gelerek teslim oldu. 

Polis ekipleri tarafından yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Cemalettin Tüysüz, Cengiz Tüysüz, Yüksel Tüysüz ve Turgay Tüysüz'ün Kocaeli 4. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından yapılan yargılamalarında 'Bankacılık Kanununa Muhalefet' ve 'Nitelikli Dolandırıcılık' iddialarıyla tutuklu olarak yargılanmalarına karar verildi. Sanıklar tutuklanma kararının ardından adliye binasının arka kapısından sivil bir araca bindirilerek cezaevine götürüldü. Şahısların polis tarafından yapılan sorgularında, tüm mağdurların paralarını ödeyeceklerini söyledikleri iddia edildi.

Tüysüz ailesinin Sarraf Tüysüzler isimli kuyumcu dükkanlarının kepenklerini indirerek kayıplara karışmasının ardından, bankalardan yüksek faiz verdiği için paralarını Sarraf Tüysüzler'e yatıran 500 kişi savcılık ve polise giderek aileden şikayetçi olmuştu. Ayrıca, geçtiğimiz Mayıs ayında yaşadığı evin bodrumunda intihar eden ailenin en büyüğü Adem Tüysüz'ün de, yaşanacak olayları önceden bildiği ve bu sebeple canına kıydığı iddia edilmişti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!