Kocaeli'de "bonzai" operasyonu

İzmit ilçesinde "bonzai" üretimi yapıldığı belirlenen adrese düzenlenen operasyonda, 90 gram bonzai ele geçirildi.

Kocaeli'de "bonzai" operasyonu
Kocaeli'de "bonzai" operasyonu
GİRİŞ 04.08.2014 15:17 GÜNCELLEME 04.08.2014 15:17

İzmit ilçesinde "bonzai" üretimi yapıldığı belirlenen adrese düzenlenen operasyonda, çeşitli kimyasal maddeler emdirilmiş yavşan otu, sinek ilacı ve oda spreyi ele geçirildi.

Kocaeli Valiliği 100. Yıl Salonu'ndaki basın toplantısında konuşan Topaca, devletin bonzaiye karşı topyekun bir savaş başlattığını vurguladı.

Uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında bonzai atölyesine baskın düzenlediklerini dile getiren Topaca, şöyle konuştu:

ÇOCUKLAR ÖLÜME SÜRÜKLENİYOR

"Buradaki manzara ürkütücü ve korkutucu. Gerçekten çok kötü şartlarda, hiç hijyen olmayan şartlarda bir çok zehiri bir araya getirerek çocuklarımızı zehirleyen bonzaiyi insanlar imal ediyor. Burada her şey var, sinek ilacı var, fare zehri var, böcek ilacı var. Çocuklarımız, gençlerimiz bunu bilsinler. Size getirdikleri, size sattıkları, sizin paranızı cebinizden aldıkları madde gerçekten insanı hiç cezbedecek bir madde değil. Sağlığınızı kaybetme pahasına, düşünme yeteneğinizi kaybetme pahasına bu kadar kötü bir malzemeye para verdiğinizi bilin."

Topaca, operasyonda 90 gram bonzai, çeşitli kimyasal maddeler emdirilmiş 101 gram yavşan otu, üretimde kullanılan sıvı halde sinek ilacı, oda spreyi ve uyuşturucu satışıyla ilgili olduğu değerlendirilen borç listesi ele geçirildiğini kaydetti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!