Dolandırıcıların yeni yöntemi

Zonguldak’ta kendilerini savcı ve polis olarak tanıtan bir şebeke ''paralarınızı analiz yapacağız'' diyerek bir kişiyi dolandırdı.

Dolandırıcıların yeni yöntemi
Dolandırıcıların yeni yöntemi
GİRİŞ 14.08.2014 17:25 GÜNCELLEME 14.08.2014 17:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Zonguldak’ta kendilerini savcı ve polis olarak tanıtan bir şebeke, “Hesabın terör örgütünün eline geçti. Paralarınızı analiz yapacağız” diyerek bir kişiyi dolandırdı.

Olay, merkeze bağlı Hacıali köyünde meydana geldi. İddiaya göre, M.A. isimli şahsı arayan kimliği belirsiz kişiler, “Hesabın terör örgütünün eline geçti. Bütün paraları analiz yapacağız” dedi. Dolandırıcıların parayı verilen adrese bırakmasını istemesi üzerine M.A., 5 altın bilezik, 10 gram altın, 3 bin 500 TL, 850 Euro ve 450 doları adrese bıraktı. Daha sonra kendisini arayan numaraya geri dönen M.A. telefonun kapalı olması üzerine dolandırıldığını anlayarak paraları bıraktığı adrese gitti. Paraları ve altınları da bulamayan şahıs jandarmaya giderek şikayetçi oldu.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    İNSAN BU KADAR MI SAF OLUR. Yahu adam,en azından bi 155 i ara sor böyle birşey var mı diye,hem hiç mi haber dinlemiyorsun,tv haberlerinde her gün çıkıyor buna benzer dolandırıcılıklar,hep uyarıyorlar vatandaşları,ev telofonundan cep telofonuna kadar uyarı mesajı yolluyor polis. sen nerde yaşıyorsun ,hiç birşeyden haberin yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı