Eski ortağına kurşun yağdırdı

Edirne’nin Keşan İlçesi’nde 50 yaşındaki C.Ç. eski iş ortağı 46 yaşındaki Aydın Kayaş’ı tabancayla vurarak öldürdü.

Eski ortağına kurşun yağdırdı
Eski ortağına kurşun yağdırdı
GİRİŞ 16.10.2014 12:21 GÜNCELLEME 16.10.2014 12:21

C.Ç. olayın ardından tabancayla birlikte polise teslim oldu.

Olay, dün akşam, saat 23.00 sıralarında, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Rasim Ergene Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre daha önce Keşan Küçük Sanayi Sitesi'de ortak işyeri açarak otobüs motoru tamir eden ve bir süre önce ortaklıkları bozulan C.Ç. ve Aydın Kayaş, Rasim Ergene Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehane önünde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine C.Ç. üzerinde bulunan 9 mm çapındaki tabancayı çıkartarak, Kayaş’ın üzerine 4 el ateş etti. Aydın Kayaş, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden mermiler nedeniyle kanlar içerisinde yere yığılırken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı.

C.Ç. olay yerine gelen polise silahıyla birlikte teslim olurken, ağır yaralanan Kayaş, Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan ve ameliyata alınan Aydın Kayaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kayaş’ın ölüm haberini alan ve hastaneye gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi. Hastane morguna konulan Aydın Kayaş’ın cesedi, savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. C.Ç. ve Aydın Kayaş’ın daha önce sanayi setisende ortak otobüs motoru tamiri yaptıkları ancak daha sonra anlaşmazlık nedeniyle ayrıldıkları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!