Düğün konvoyunda maganda kurşunu

Gaziantep’te, 24 yaşındaki Sait Can Yücebaş, arkadaşının düğün konvoyundaki kaza sonrası çıkan tartışmada maganda kurşunuyla ağır yaralandı.

Düğün konvoyunda maganda kurşunu
Düğün konvoyunda maganda kurşunu
GİRİŞ 21.11.2014 16:40 GÜNCELLEME 21.11.2014 16:40

Yücebaş'ın hastanede yaşam mücadelesi devam ederken, ailesi ise kaçan D.S.'nin bir an önce yakalanmasını istedi.

Olay, geçen 7 Kasım gecesi kentin en işlek noktalarından olan İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi. Mobilyacılık yapan Sait Can Yücebaş, arkadaşı Fatih Eren'in düğününden sonra oluşturulan konvoya katıldı. Ancak İstasyon Caddesi üzerinde D.S., yönetimindeki otomobille konvoydaki bir araca çarptı. Kaza sonrası konvoyda bulunanlar ile çıkan tartışma sırasında öfkelenen D.S., iddiaya göre yanında bulunan tabancayla rastgele ateş açtı.

Kaza sonrası çıkan tartışmada ateşlenen tabancadan çıkan kurşun, konvoyun durması nedeniyle aracından inen Sait Can Yücebaş'ın başına isabet etti. Yücebaş, kanlar içerisinde yere yığılırken, tabancayı ateşlediği ileri sürülen D.S. ile otomobiliyle kayıplara karıştı. Konvoyda bulunanlar yaralanan Yücebaş'ı ambulansla hastaneye götürürken, polis ekipleri de kaçan magandanın bulunması için çalışma başlattı.

Halen tedavi gördüğü özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Yücebaş'ın iyileşmesi için dua eden annesi Meliha Yücebaş, Oğlum arkadaşının düğününden çıkıp konvoyla birlikte ilerlerken yolda alakası olmayan rastgele bir serserinin silahıyla yaralandı. Trafik magandası arkadaşının mutluluğuna ortak olan oğlumun hayatını kararttı diye gözyaşı döktü.

En mutlu gününde yakın arkadaşının çıkan bir tartışmada ateşlenen kurşunla yaralanması ile kahrolduğunu söyleyen damat Fatih Eren ise magandanın biran önce bulunmasını istedi.

Emniyet yetkilileri ise olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğünü ve tabancayı ateşlediği iddia edilen D.S.'nin arandığını bildirdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti