İstanbul'daki cinayetler hesaplaşma mı?

Dün Sarıyer ve Nişantaşı'nda yaşanan cinayetler yeraltı dünyasında bir hesaplaşma olduğu şüphesini uyandırdı.

İstanbul'daki cinayetler hesaplaşma mı?
İstanbul'daki cinayetler hesaplaşma mı?
GİRİŞ 25.12.2014 12:07 GÜNCELLEME 25.12.2014 13:26
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sarıyer’de dün öğle saatlerinde Bentley marka otomobiliyle trafik ışıklarında bekleyen Ali Ekber Akgün, arkasından gelen araçtan çıkanlar tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Akgün, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, saldırganlar geldikleri araçla kayıplara karıştı. 2 kişinin kullandığı araç Sarıyer'de terk edilmiş olarak bulundu. Aracın daha önceden çalınıp, plakasının da değiştirilmesi olayın önceden planlanarak organize bir şekilde yapıldığını gösterdi.

Nişantaşı'nda silahlı saldırı şoku: 2 ölü!Vedat Şahin ve yanındaki Ferdi Topal, uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

İstanbul'da lüks otomobilde infazSarıyer'de lüks marka otomobiliyle trafik ışıklarında yavaşlayan Ali Akgün, arkadan gelen araçtan inen 2 kişi tarafından vuruldu.

KURŞUN YAĞMURUNA TUTULDU

Olay,  İstinye Bayırı'nda trafik ışıklarında saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 40 yaşındaki Ali Ekber Akgün Bentley marka lüks aracı ile İstinye bayırından aşağıya doğru inerken kırmızı ışık nedeniyle yavaşladı. Bu sırada arkasından gelen araçtan inen iki kişi, aracın sol ön camından kurşun yağdırdı. Açılan ateş nedeniyle aracının hakimiyetini kaybeden Akgün otomobiliyle kaldırıma çıktı.

Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Ali Akber Akgün, ön koltuğa yığıldı. Saldırganlar ise geldikleri araç ile kaçtı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi

UYUŞTURUCU TRAFİĞİ Mİ?

Sarıyer İstinye Bayırı'nda, trafik ışıkları nedeniyle yavaşladığı sırada kullandığı lüks otomobilin içinde kurşun yağmuruna tutularak öldürülen gayrimenkul şirketi sahibi Ali Ekber Akgün cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor.

Ali Ekber Akgün’ün Hollanda’da yaşadığı dönemde uyuşturucu ticareti yaptığı, cinayet işleyip hapis yattığı iddialarının da soruşturulduğu belirtildi. Cinayetin bu olaylarla bir ilgisinin bulunup bulunmadığı araştırılacak.

VEDAT ŞAHİN’İN ÖLDÜRÜLMESİ MİSİLLEME Mİ?

Bu cinayetin ardından akşam saatlerinde suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin öldürüldü.

Vali Konağı Caddesi'nde kaldırımda yürüyen Vedat Şahin ve yanındakilere uzun namlulu silahla ateş açıldı.

Saldırıda Şahin ve yanındakilerden Ferdi Topal hayatını kaybetti.

Şimdi emniyet güçleri bu iki cinayetin birbiriyle bağlantılı olup olmadığını araştırıyor. Cinayetlerin art arda gelmesi bir hesaplaşmanın olduğu şüphesini ortaya çıkardı.

 İÇİŞLERİ BAKANI ALA: ARKADAŞLAR BAĞLANTI ÜZERİNDE DURUYOR

İçişleri Bakanı Efkan Ala, İstanbul'da katıldığı program sonrası gazetecilerin sorularını Sarıyer ve Nişantası'ndaki kanlı saldırılarla ilgili soruları yanıtladı.

"İki saldırı arasında bağlantı var mı" şeklindeki soruya Bakan Ala, "Ciddiyetle arkadaşlar bu konunun üzerinde duruyor. Şu an elimizde şudur diyebileceğimiz bir done yok. Vardır da diyemeyiz yoktur da diyemeyiz. Delillere göre değerlendirme yapabiliriz. Şu an olay yeni. Kısa sürede açıklığa kavuşturulabilir" dedi.

YORUMLAR 10
  • muhammed 9 yıl önce Şikayet Et
    asıl yer altı dünyası hesaplaşması, yerin altında şimdi başlıyor...
    Cevapla
  • berk 9 yıl önce Şikayet Et
    Devlet gucunu nezaman gosterecek acaba.memleket yasanmaz hale geldi.turkiye kovboy filmlerine dondu
    Cevapla
  • PARALEL 9 yıl önce Şikayet Et
    Kesin PARALEL yapının işidir :)
    Cevapla
  • dikey 9 yıl önce Şikayet Et
    sen hala dışarıda mısın?
    Cevapla
  • isil 9 yıl önce Şikayet Et
    AH ulen ah çor çocuğa iş düştü
    Cevapla
  • çok bilmiş 9 yıl önce Şikayet Et
    Evet cinayetler infazlar hortladı birileri karanlık günlere dönüş için bazı klikleri harekete geçirmişe benziyor ve kendine uymayanları infaz ediyor. Bunun şu anki tek şüphelisi paralel örgüttür kendilerine karanlık yer altından parsel tutuyorlar (bence)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber