Böyle baba olmaz olsun! Ders çalışmak için...

Adana'da 44 yaşındaki Özcan T., ''Ders çalışıyorum televizyonun sesini kıs'' diyen kızı Melek T. ile araya giren eşi Huriye T.'yi dövdü.

Böyle baba olmaz olsun! Ders çalışmak için...
Böyle baba olmaz olsun! Ders çalışmak için...
GİRİŞ 30.05.2015 22:19 GÜNCELLEME 30.05.2015 22:19
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

''BEN EŞEKLER GİBİ ÇALIŞIYORUM...''

Merkez Seyhan İlçesi'nin YeşilyurtMahallesi'nde oturan Özcan T., sabah saatlerinde uyanıp, televizyonu açtı. Odasında ders çalışan 17 yaşındaki Melek T., babasına seslenip, "Televizyonunu sesini kıs, ders çalışamıyorum" diye uyarmak istedi. Kızının uyarısı üzerine öfkeye kapılan Özcan T., "Ben eşekler gibi çalışıyorum, bir televizyon keyfim var, onu izlemek için de senden izin mi alacağım. Sen de ders çalışma" diyerek üzerine yürüdü.
 
Fabrika işçisi baba, kızı Melek T.'yi dövmeye başladı. Özcan T., araya giren eşi 38 yaşındaki Huriye T.'yi de dövdü. Genç kız, odasına girip ağlarken, Huriye T., cep telefonundan polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Özcan T.'yi gözaltına aldı. Gözü moraran Melek T. ile eşinden şikayetçi olan Huriye T. de sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne götürüldü.

''EVLENDİĞİMİZ GÜNDEN BERİ ŞİDDET UYGULUYOR''

Sağlık kontrolünden geçirilen anne ile kızı, ifade için karakola götürüldü. Polis merkezinde eşinden şikayetçi olduğunu söyleyen Huriye T., "Evlendiğimiz günden beri şiddet uyguluyor. Her fırsatta, çeşitli bahanelerle dövüyor. Ama kızımı dövünce dayanamadım. O çocuk ders çalışmak istediği için dayak yedi. İlk kez şikayetçi oluyorum, cezasını bulsun" dedi.
 
Polis, Özcan T. sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

YORUMLAR 7
  • osmanlıserdarı 8 yıl önce Şikayet Et
    öğle anne babalar varki çocuklarına psikolojik olarak her türlü zulmü yaparlar çocuk büyüdüğünde de anne babsına asi olunca yada hayatta başarısız olunca neden böyle oldu.senin gibi evlat olmaz olsun derler ama dönüpte biz ne yaptık demezler...bir filmde izlemiştim baba çocuğunu imparator ilan etmiyor çocuk babasını öldürüyor,,baba ölmeden önce oğluna sarılıp senin oğul olarak hataların benim baba olrak başarısızlığım diyor.
    Cevapla
  • violoniste 8 yıl önce Şikayet Et
    Hemende feministler dalmış olaya... Cezasını alsın,hapse girsin ve daha bir sürü yakıştırma. Adam hapse girsin,ceza alsın. Siz mi bakacaksınız ailesine! Hadi adam cahil,sizler ondan daha cahilsiniz. o kız okusun ama yuva yıkılsın değil mi? Esas Allah sizler gibi insanlarla kimseleri yuva etmesin,kafatasçılar ...
    Cevapla
  • eeee 8 yıl önce Şikayet Et
    yuva yıkılmasın diye kadın da sürekli şiddet görsün, haberi tam okursan evlendiğimiz günden beri şiddet uygluyor demiş kadın, doğru söylüyorsa adam cezasını almalıdır. yada o evden uzaklaştırılmalıdır. kadına el kaldırmanın erkeklik olduğunu mu sanıyor
    Cevapla
  • Diriliş 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen sinirini çıkarır rahatlarken onun ise hayatı sönüyor.Sayende ezik ya da psikopat olacak.Öfke şeytandandır.
    Cevapla
  • Emekli-İm 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir çok eğitim almamış,okumamış kişilerin ruh halleri böyle..Çalışmayı bile eşşeklik olarak görüyor..Güya kendini TV ile avutacak,uyuşturacak.İnsan,okumak isteyen ve de başarılı çocuğuna kurban olur yav..Bize de bulaşmış bu kafada bir eşşek kafalı var maalesef..Ne diyor:eşşek gibi çalışır eşşek gibi de yerim diyor.Allah böyle kişilere akraba etmesin..Sanki bu dünyada çalışan tek kendileri..Ve de ilkokul mezunu..Biz Üni mezunu olup yıllarca milletin tozunu alıp; gerektiğinde tuvaleti bile temizledik.Bunlardan hep sevap umduk..Okuyanın kıymetini bilmek gerek..
    Cevapla
  • vicdansiz cani 8 yıl önce Şikayet Et
    Atsinlar hapise. Böyle insanlardan nefret ediyorum. Kizi okumasa ozamanda okumuyosun ders calismiyosun derler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi