Oğluna izin verilmeyince dehşet saçtı

İzmir'de oğlunun önünde çiçek satmasına izin verilmeyen kafeye pompalı tüfekle ateş açarak, güvenlik görevlisi Nil Kayar'ı öldürüp, 2 kişiyi de yaralayan şahıs tutuklandı.

Oğluna izin verilmeyince dehşet saçtı
Oğluna izin verilmeyince dehşet saçtı
GİRİŞ 09.09.2017 20:25 GÜNCELLEME 09.09.2017 20:25
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, geçen perşembe gecesi, Karşıyaka'nın Bostanlı Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi'ndeki kafe restoran olan işletmenin önünde meydana geldi. Ramazan Arcanlı, oğlunun önünde çiçek satmasına izin verilmediği ve küfür edildiği iddia edilen işletmenin önüne geldi.

Arcanlı, otomobilindeki pompalı tüfeğini alıp, işletmeye doğru ateş açtı. Mekanın güvenlik görevlisi 31 yaşındaki Nil Kayar baş ve güğsüne isabet eden saçmalarla öldü. Müşteriler 39 yaşındaki Merter Mısırlı sırtından, 25 yaşındaki Sedat Şentürk de gözünden yaralandı. Hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilen yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Olayın ardından kaçan Ramazan Arcanlı, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, park meselesi yüzünden tartıştığı mekan çalışanlarının kendisini tartakladığını ve çiçek satan çocuğuna küfür ettiğini öne sürdüğü öğrenilen Arcanlı, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR 7
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Kısa zamanda yasal boşlukdan istifade edip dışarı çıkar inanmayan takip etsin en fazla 5-7 sene yatar hadi yatsın diyelim 8 sene daha ötesine zaten inanmam
    Cevapla
  • tolga çakır 6 yıl önce Şikayet Et
    daha çok olaylar göreceğiz islamdan uzaklaşınca insanlıkta bitti..
    Cevapla
  • aherka 6 yıl önce Şikayet Et
    İdam edilsin
    Cevapla
  • birturk 6 yıl önce Şikayet Et
    2019 seçimlerine ders 1: idam gelecek
    Cevapla
  • metin 6 yıl önce Şikayet Et
    bir kişiyi kör et, bir kişiyi öldür insanların ailelerinin hayatını mahvet sonra git paşa paşa gerine gerine yangel yat...oh be hayata bak
    Cevapla
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    TC devleti hakdan adaletten bahsedemez bu kanun ceza sistemini degistirmeden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan son dakika İsrail ve Hamas açıklaması! Yeni kararı duyurdular
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! İşte tüm hesaplar...