Cizre Belediyesi'ne operasyon

Şırnak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Cizre Belediyesi'ne düzenlenen operasyonda ''İhaleye Fesat Karıştırmak ve Evrakta Sahtecilik'' gerekçesi buradaki bazı bilgisayar ve dosyalara el konuldu.

Cizre Belediyesi'ne operasyon
Cizre Belediyesi'ne operasyon
GİRİŞ 13.11.2012 14:00 GÜNCELLEME 13.11.2012 14:00

Cizre Belediyesi'ne sabahın erken saatlerinde gelen Şırnak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Cizre Emniyet Müdürlüğü Şube Amirli ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldıktan sonra burada yaklaşık 3 saatlik bir arama yaptı.

Ekipler, aramanın ardından ''İhaleye Fesat Karıştırmak ve Evrakta Sahtecilik'' gerekçesi ile belediyedeki bazı bilgisayar ile dosyalara el koydu.

Operasyonun ardından gazetecilere bir açıklama yapan Cizre Belediye Başkanı Mustafa Gören, belediyede yapılan aramaları eleştirdi. Bazı belediyelerin belediye binalarını bile sattığını öne süren Gören, ''Bunları kimse görmüyor fakat BDP'li belediyelere gelince hizmet yaptıkları, halkın ihtiyaçlarını karşıladıkları, fedakarlık gösterdikleri için onlarca polis eşliğinde belediyeye operasyon düzenleniyor. Bütün bilgisayarlarımıza el konuldu, bütün dosyalarımıza el koyarak emniyete götürdüler'' dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır