Aynı gün iki hırsızlık yapınca yakalandı

İzmir'in Gürçeşme Semti'nde, müşteri gibi geldiği marketin sahibini elindeki bıçakla gasp ederek kaçan 19 yaşındaki Hürriyet Kaya, bir süre sonra camını kırıp girdiği başka bir markette hırsızlık yaparken polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen Kaya, tutuklandı.

Aynı gün iki hırsızlık yapınca yakalandı
Aynı gün iki hırsızlık yapınca yakalandı
GİRİŞ 19.02.2013 09:09 GÜNCELLEME 19.02.2013 09:09

Güney Mahallesi 1148 Sokak numara 3'te bulunan 41 yaşındaki Murat G.'ye ait markete, önceki gün saat 02.30 sıralarında, müşteri gibi gelen Hürriyet Kaya, işyeri sahibini elindeki ekmek bıçağı ile tehdit etti.

Güvenlik kamerası görüntülerine de yansıyan o anlarda belinden bıçağını çıkartan Hürriyet Kaya, işyeri sahibi Murat G.'ye saldırdı. İşyeri sahibinin atik davranıp çekilmesi üzerine yazar kasadaki bir miktar parayı alan Hürriyet Kaya, koşarak kaçtı.

Olaydan yaklaşık 30 dakika sonra 1176 Sokak üzerinde bu kez kapalı olan başka bir marketin camını kıran Hürriyet Kaya, işyerine girdi. Marketin yazar kasasında bulunan bozuk paralar ile raftan 1 karton sigarayı cebine koyan Hürriyet Kaya, dışarı çıkmak üzereyken, kırılan cam sesini duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine gelen polis ekiplerince suçüstü yakalandı. Her iki işyeri sahibinin şikayetçi olduğu olayda, polis merkezine götürülen Hürriyet Kaya, işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu