Bilinçli giyinmek yaşam kalitemizi artırıyor

İnsan metabolizması ile her türlü dış ortam arasındaki ilişki, giyindiğimiz kıyafetlerin bilinçli seçimi ile doğrudan etkilidir.

Bilinçli giyinmek yaşam kalitemizi artırıyor
Bilinçli giyinmek yaşam kalitemizi artırıyor
GİRİŞ 01.04.2015 11:32 GÜNCELLEME 01.04.2015 17:47

Hem kişisel hem de sorumluluğumuz altındaki kişilerin giyim alışkanlıkları sağlıklı beslenme alışkanlıkları kadar hayati öneme sahiptir.20 yılı aşkın tecrübe ile inovatif ileri tekstil teknolojileri kullanılarak Kaviltex Teknik Tekstil tarafından üretilmektedir.

Giyindiğimiz kıyafetler; insanın biyolojik yapısı ve çevresel etkenler arasında dinamik bir ilişki oluşturmalıdır. Gerektiğinde vücudu korumalı, gerektiğinde vücut ile senkronize olmalı ve istendik sonuçlar doğuracak şekilde tekstil teknolojilerine sahip olmalıdır. Bilgi ve iletişim çağının ulaştığı bu son noktada inovatif (Nano ötesi) tekstil teknolojilerinden yararlanılarak üretilen kıyafetler artık herkesin ulaşabileceği kadar yakın. 

Anne karnında bebekleri, Elektromanyetik dalgalardan koruyan hamilelik, terletmeyen klimalı iç giyim, -40 C de giyilebilen üşütmeyen montlar, Su ve rüzgâr geçirmeyen nefes alan yağmurluk, Anti bakteriyel klimalı terletmez koku yapmaz çorap, 10 dk. saçları kurutan bone, Aleve ısıya kesici aletlere karşı koruyan eldiven ve daha bir çok sağlıklı giyim ürünü ile…

Ulusal ve uluslararası piyasalarda, kurum kıyafetleri ve kumaşlarının üretiminde çok ciddi bir tecrübe ve altyapıya sahip olan Kaviltex Teknik Tekstil ; asker, polis, itfaiyeci, dağcı, iş-giyim, sporcu v.s. için geliştirdikleri ürünleri bu alanlarla birlikte, halkın kullanımına sunmak için sağlıklı giyim projesini başlatmıştır. Teknik tekstillerde ticaret yapmak demek; İnovasyon demek, AR-GE demek, bilimsel çalışma demek, güçlü üretim demek, sertifikasyon demek, tüm dünya ile yarışacak gücü kendisinde bulan inançlı bir ekip çalışması demek, sağlam organizasyon demek olduğunun bilincinde olarak yola çıkılmıştır.

Kaviltex kurucu felsefesi; üniversite ve sanayi işbirliğini önemsemiş olarak tüm dünyadaki fikri ve ticari paydaşlarla bilgi paylaşılmasını zenginlik olarak görmektedir. Tekstilde özellikle Teknik Tekstil ticareti kısmını kendisine alan olarak belirlemiş, dünya ölçeğinde ürün ve bilgi üreten bir okul-firma olmayı hedeflemiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı