Bayramda dört aile çifte mutluluk yaşadı

Konya Medicana Hastanesinde birer gün arayla doğan üçüz çocuklarını Kurban Bayramı'nda kucağına alan 4 çift, çifte bayram sevinci yaşıyor.

Bayramda dört aile çifte mutluluk yaşadı
Bayramda dört aile çifte mutluluk yaşadı
GİRİŞ 27.09.2015 16:48 GÜNCELLEME 27.09.2015 16:48

Yaklaşık 1 haftadır hastanede doğum için bekleyen, normal ve tüp bebek yöntemiyle üçüz bebek dünyaya getiren 4 anne, sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına aldı. 

Hastanenin yeni doğan sorumlusu Uzm. Dr. Fatih Şanlı, yaptığı açıklamada, hastanede aynı anda 4 ayrı anneden üçüz bebek doğumunun gerçekleştirildiğini söyledi.
Bayram öncesi çifte bayram sevinci yaşasınlar diye 3 aileyi taburcu ettiklerini belirten Şanlı, şunları kaydetti:

"1 ailemizin bebeklerinin tedavisi hala devam ediyor. 12 bebeğimizin hepsini sağlıklı bir şekilde ailelere teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi taburcu oldular. Bebeklerimizden bazıları normal bazıları da tüp bebek yöntemiyle dünyaya geldi. Üçüz bebekleri olan bir ailemiz yaklaşık 17 yıldır gördükleri tüp bebek tedavisinin ardından bebeklerini kucağına aldı."

17 yıl sonra üçüzleri oldu

Yaklaşık 17 yıldır gördükleri tüp bebek tedavisinin ardından 3 bebeğini de kucağına alan baba Hasan Ali Yelten (55) eşi Mihriban Yelten ile 1998 yılında evlendiğini söyledi.
Çocuk sahibi olamadıkları için aynı yıl tüp bebek tedavisine başvurduklarını anlatan Yelten, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 17 yıl tüp bebek tedavisi gördük. Eşim hamile kaldı. Doğuma geldiğimizde üçüzlerimizin olacağını bilmiyorduk. Eşim doğum yaptıktan sonra bir değil üç çocuğumuz birden oldu. Bu bize Allah’ın bir lütfu. Kurban Bayramı'nda çocuklarımızı kucağımıza aldık. Adeta çifte bayram yaşıyoruz. Şimdi çok şükür iki erkek bir kız çocuğuna sahip olduk. Kızıma annemin adı olan Ayşegül ismini verdim. Çok güzel bir duygu."  
Anne Mihriban Yelten (55) de evlendiklerinde her anne baba gibi kendilerinin de çocuk sahibi olmak istediklerini vurguladı.

Yıllardır gördükleri tedavi dolayısıyla maddi manevi sıkıntılar çektiklerini aktaran Yelten, "Yine de tedavimizi hiç bırakmadık. Rabbim dualarımızı kabul etti ve 17 yıllık bekleyişin ardından üç çocuk sahibi olduk. Tedavimiz sona erdi, bebeklerimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Çok mutluyum. İnşallah vatana millete hayırlı insanlar olurlar" dedi.
Aşılama yönteminin ardından hamile kalarak üç bebek sahibi olan Rukiye Öz (27) ise üçüzlerini sağlıklı bir şekilde kucağına almanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Bu duygunun tarif edilemez olduğunu anlatan baba Gökhan Öz de eşinin aşılama yöntemiyle hamile kalmasıyla babalık heyecanı yaşadığını vurguladı. Üçüz bebek sahibi olacaklarını duyunca kendilerini farklı bir heyecan sardığını dile getiren Öz, sabırsızlıkla bekleyişin ardından üç bebeğini de bayramda kucağına almanın ayrı bir sevinç kaynağı olduğunun altını çizdi. Ardından üç çocuk sahibi olduk. Tedavimiz sona erdi, bebeklerimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Çok mutluyum. İnşallah vatana millete hayırlı insanlar olurlar" dedi.

Aşılama yönteminin ardından hamile kalarak üç bebek sahibi olan Rukiye Öz (27) ise üçüzlerini sağlıklı bir şekilde kucağına almanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
Bu duygunun tarif edilemez olduğunu anlatan baba Gökhan Öz de eşinin aşılama yöntemiyle hamile kalmasıyla babalık heyecanı yaşadığını vurguladı. Üçüz bebek sahibi olacaklarını duyunca kendilerini farklı bir heyecan sardığını dile getiren Öz, sabırsızlıkla bekleyişin ardından üç bebeğini de bayramda kucağına almanın ayrı bir sevinç kaynağı olduğunu söyledi.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!