7 ayda 77 kilo verdi

Obezite hastası kişi mide küçültme ameliyatı sonrasında 212 kilogramdan 135 kilograma indi.

7 ayda 77 kilo verdi
7 ayda 77 kilo verdi
GİRİŞ 18.02.2016 16:10 GÜNCELLEME 18.02.2016 16:10

Osmaniye'de yaşayan obezite hastası, mide küçültme ameliyatı sonrası 77 kilogram zayıfladı. Fazla kilolarından şikayetçi olan Uğur Gökkaya, Osmaniye'de özel bir hastanede mide küçültme operasyonu geçirdi.Ameliyat sonrası hastanede bir süre tedavi gören Gökkaya, 7 ay içerisinde 212 kilogramdan 135 kilograma indi.
Diyetle başarılı olamadı,ameliyat oldu

Kilolarından kurtulan ve ameliyatı gerçekleştiren Genel Cerrah Kenan Yüce'ye teşekkür eden Uğur Gökkaya, şunları söyledi: "Kilolarımdan dolayı ayaklarım bedenimi taşıyamaz hale gelmişti. Vücudumun çeşitli yerlerinde şişlikler oluştu ve adım dahi atamaz hale geldim. Kendimi aç hissettiğim için sürekli yemek yemek istiyordum. İstesem de yemek yemeyi durduramıyordum.

Diyet tavsiye ettiler, başarılı olamadım. Bir kaç yıl içinde 212 kiloya kadar çıktım. Yataktan kalkamaz hale geldiğim için hayat bana zindan olmuştu. Doktorların tavsiyesi üzerine mide küçültme ameliyatı oldum. 135 kilodayım. Şimdi kısmen de olsa sağlığıma kavuştum. Bundan sonraki hayatımda yediklerime dikkat edeceğim."

Genel Cerrah Yüce'de, obezite hastalığının toplumda gittikçe arttığını belirterek, mide ameliyatının son çare olduğunu bildirdi.Bilinçli ve sağlıklı beslenmenin önemine dikkati çeken Kenan Yüce, "Hastamız bize geldiğinde yatağa mahkum hala gelmek üzereydi. Başarılı bir ameliyat ve tedavi sürecinden sonra kilolarından kurtuldu. Sağlıklı beslenerek spor yapmasını tavsiye ediyorum, kendisine sağlıklı bir yaşam diliyorum" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!