Hastaneye tüm birikimlerini bağışladılar

Manisa Alaşehir ilçesine bağlı Gürpınar köyünde yaşayan Hatice ve Recep Pöl çifti, Salihli Devlet Hastanesi'nde gördükleri ilgiden etkilenerek, tüm birikimleri olan 30 bin lirayı hastaneye bağışta bulundu.

Hastaneye tüm birikimlerini bağışladılar
Hastaneye tüm birikimlerini bağışladılar
GİRİŞ 18.01.2013 13:25 GÜNCELLEME 18.01.2013 13:25

Yaşadıkları sağlık sorunları nedeniyle Salihli Devlet Hastanesi'nde tedavi olan Hatice ve Recep Pöl çifti, hastanede kendilerine gösterilen yakın ilgi nedeniyle 30 bin lira tutarındaki birikimlerinin tümünü hastaneye bağış yapma kararı aldı. 

Pöl çifti, bağışlarını iki çocuklarıyla birlikte hastane başhekimi Gökhan Gürsoy'u ziyaretlerinde teslim etti. 

Hayırsever Recep Pöl, 83 yaşında olduğunu ve ihtiyaç duydukları zamanlarda geldikleri hastanede gördükleri ilgiden çok memnun kaldıklarını ifade ederek, ''Yaşarken hayrımızı yapalım dedik. Bizim gibi binlerce insan burada tedavi görüyor. Onlara da bir hayrımız dokunsun istedik. Bağışımızın en iyi şekilde harcanacağına bütün kalbimizle inanıyoruz'' dedi. 

Pöl çiftinin oğlu Süleyman Pöl ise anne ve babasının kendileri için daima örnek teşkil ettiğini dile getirdi. Anne ve babasının aldığı karar dolayısıyla kendi adına çok mutlu olduğunu ifade eden Pöl, ''Çok güzel bir şey yaparak bize bir kez daha iyi örnek oldular'' diye konuştu. 

Çiftin kızları Ayşe Çırak da anne ve babasının Salihli Devlet Hastanesi'ne bağış kararından mutluluk duyduklarını söyledi. 

Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Gürsoy ise yapılan bağışın kendileri için çok anlamlı olduğunu belirterek, ''Gerçekten çok duygulandık. Önce hastanemiz hakkındaki güzel duyguları bizleri çok mutlu etti. Sonra da bağışta bulundular. Bu inanılmaz güzel bir fedakarlık. Kendilerine teşekkür ediyoruz'' dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber