Mersin'de Türkan Şoray izdihamı

Mersin'de bir alışveriş merkezindeki sinema salonunun açılışına katılan Türkan Şoray'ın hayranları izdihama neden oldu.

Mersin'de Türkan Şoray izdihamı
Mersin'de Türkan Şoray izdihamı
GİRİŞ 20.09.2014 18:35 GÜNCELLEME 20.09.2014 18:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Hayranlarının yoğun ilgisi nedeniyle zor anlar yaşayan Şoray, kitaplarını imzalamaya ara vererek sinema salonuna sığındı. Şoray, sinema salonuna giderken ezilme tehlikesi atlattı. 

Türk sinemasının 'Sultanı' olarak bilinen Türkan Şoray, Mersin'de bir alışveriş merkezindeki sinema salonunun açılışına katıldı. MHP Mersin Milletvekili Ali Öz, Mersin Vali Yardımcısı Ayhan Bayhan'ın da katıldığı törende Şoray, sinama salonunun açılış kurdelesini protokol mensupları ile birlikte kesti. Yoğun kalabalık oluşturan Şoray'ın hayranları sinemanın içine alınmazken dışarıda uzun kuyruk oluşturdu. 

    TÜRK SİNEMASI DAHA NİCE YILLAR VARLIĞINI SÜRDÜRECEK 

  Kurdele kesimi sonrası içeri giren Şoray, gazetecilerin Türk sinemasının 100. yılı nedeniyle eski sinema ile yeni sinema arasında farkla ilgili sorusunu cevapladı. Türk sinemasının 100. yılında bir sinemanın açılışında bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Şoray, "Bu benim için olağan üstü o kadar güzel ki, mesleğimle ilgili güzel bir organizasyon içinde olmak. sinemanın açılışında bulunmak. Mersin halkı sinemaya sanata düşkün. Bu beni son derece mutlu etti. İnşallah yaptığım bir filmi bu açtığım sinemada oynar." diye konuştu.

Türk sinemasının 100 yıldır ayakta olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Şoray, daha nice yıllar varlığını seyircisiyle devam ettireceğini söyledi. 

Daha sonra Şoray, kitabını imzalamak için hayranlarının karşısına çıktı. Dışarıda bekleyen hayranları içeri girebilmek için yoğun çaba sarf etti. Zaman zaman izdiham oluşturan vatandaşlar Şoray'a yakın olabilmek için içeriye girmeye çalışınca güvenlik görevlileri zor anlar yaşadı. 

 Hayranları 'Türkan buraya' sloganları attı. Vatandaşlar güvenlik görevlilerinin kapıdan çekilmesi üzerine içeriye akın etti. Şoray kitaplarını hayranları tek tek içeri alındıktan sonra salonda imzaladı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    YURDUM İNSANI BE.... Neye,ne zaman,nerde sevineceği hiiçç belli olmaz! ..:((((
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?