Erdoğan son oy oranını açıkladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Çamlıca Camii ziyareti sonrası AK Parti'nin oy oranını açıkladı.

Erdoğan son oy oranını açıkladı
Erdoğan son oy oranını açıkladı
GİRİŞ 12.01.2014 14:27 GÜNCELLEME 13.01.2014 10:13
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün sabah saat 10.20'de Üsküdar Kısıklı'daki konutundan ayrılarak Karacaahmet Mezarlığı'na gitti. Oğlu Bilal Erdoğan ile birlikte, Annesi Tenzile Erdoğan ile babası Ahmet Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret edip dua eden Başbakan mezarlıkta yaklaşık 20 dakika kaldı.
Başbakan Erdoğan daha sonra yapımı devam eden Çamlıca Camii'ne geldi. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan AK Parti'nin oy oranını da açıkladı.

Erdoğan, "Yüzde 34'le yola çıktık, o zaman 16 aylık bir partiydik. Geldiğimiz nokta yüzde 50. Şu anda da bütün kamuoyu araştırmalarında yine bu çevrede bu olay görünüyor. Bugün yine bir kamuoyu araştırması, gazetelerde gördüm, yine bu çerçevede. Öyle bir durum söz konusu ki; belediye başkan adaylarımızda da isabette bir sıkıntı olmazsa, bu seçimlerden 30 büyükşehirde ve bunun dışında 51 diğer iller olmak üzere, başarılı bir şekilde inşallah çıkacağız" dedi.

 

YORUMLAR 13
  • Mehmet Emin 10 yıl önce Şikayet Et
    Uyan ey gafil milletim, Küfür tek millet. Ha bir de malum Cemaat onlarla beraber. Hala kendilerini dev aynasında görüyorlar, desteklerini çekmekten dem vuruyorlar. Bırakın desteği Cemaat sırtından hançer vurdu da ne oldu? Bakın AK Parti biiznillah daha da güçlendi. İçinde ki F tipi safrayı kustu.
    Cevapla
  • ismail arslan 10 yıl önce Şikayet Et
    sn. hasan gülten'e. the cemaat AKPden desteğini çekerse ne olur bilmem ama AKPliler the cemaatten desteğini bir çekerse(ki ben çoktan çektim bile) o zaman haliniz harap...
    Cevapla
  • Fikri güler 10 yıl önce Şikayet Et
    TİGİN KÜRŞAD DÜŞÜN BAKALIM..... DEVLET BAHÇELİ CAMİDE SİYASET YAPMAZMIŞ YAPACAK SİYASETİ YOKKİ YAPSIN BUNU KAFADAN ATMIYORUM ANASOL -MHP DÖNEMİNDE ECEVİTLE UYUM İÇNDE YAPTIKLARI siyaset sonucunda ülkeyi ne hale getirmişlerdi gördük EĞER SENDE OGÜNLERİ YAŞADIYSAN hala bahçeliden siyaset yapmasını bekelemen biraz hayalllll ötesi bir şeyyy
    Cevapla
  • Tigin Kürşad 10 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul Gazi'yi,. anma şenliklerinde,atam Ertuğrul gazinin huzurunda siyaset yapmam diyen,cami bahçesinde kendisini alkışlayan slogan atanlara,burası siyaset yeri değildir diyen,Devlet Bahçeli...Başbakan'ın bakış açısı değişik,mezarlıkta,cami de siyaset..durmak yok,yola devam.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    hasan gülten? sen hizmetdensin galiba?.....amaa...... .... Yerel seçimler genel seçim gibi olmaz?,geçen yerel seçim ak parti % 38 oy almıştı değilmi? ..istersen bir yere yaz? ak parti % 50 - 60 arası oy alacak? bu oylar aksine tepki oyları olacak? yani her kesimden oylar gelecek..vesselam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak