Soylu: Bu tarihte sokağa çıkamayacaklar

24 TV'de Melik Yiğitel ve Orhan Miroğlu'nun moderatörlüğünde ‘Doğrusu Ne?' programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu konuk oldu. Soylu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Soylu: Bu tarihte sokağa çıkamayacaklar
Soylu: Bu tarihte sokağa çıkamayacaklar
GİRİŞ 10.03.2014 00:22 GÜNCELLEME 10.03.2014 05:50
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Daha önce "17 Aralık ile başlayan süreçte Türkiye'yi bir korku tüneline sokmaya çalıştılar. Herkesi montajla korkutmaya çalışıyorlar ve bu bir darbe girişimidir" diyen Süleyman Soylu bu yaşananların tam göbeğinde cemaatin olduğunu söyledi. Cemaatin bir distribütör olduğunu, 17 Aralık'ın bir başarı olamayacağını ve hainliğin başarı olamayacağını söyledi.

TÜM BUNLARDAN ÜRKTÜĞÜM İÇİN AK PARTİ'YE GELDİM

Bu tür operasyonların ilk olmadığını söyleyen Soylu, bunlardan korktuğu ve duyduğu endişeden dolayı AK Parti'ye geldiğini söyledi. Soylu, şunları söyledi:

Bunu ilk kez bugün görüyor değiliz. Bunu yıllardan beri, hem de benzer şekillerle ve benzer sebeplerden dolayı görüyoruz. Ben zaten bu korkudan dolayı AK Parti'ye geldim. Korktuğum için, endişe duyduğum için AK Parti'ye geldim.

CEMAAT DİSTRİBÜTÖRLÜK YAPIYOR VE BU KARMAŞANIN TAM GÖBEĞİNDE YER ALIYOR

Türkiye'nin çok önemli bir döneme girdiğini, önemli demokratik adımlar attığını ve özgürlüklerin genişlediğini söyleyen Soylu, "bu yaşanan karmaşanın tam göbeğinde cemaat taşeronu var" dedi. Soylu, şunları söyledi:

Türkiye belki de kendi tarihinin fırsatı açısından en önemli döneme giriyor. İnsan kaynağınız var, Türkiye bir taraftan en önemli meselelerinden biri olan ihtilaflarını çözmeye başladı. Ve ciddi bir şekilde çözüyor.

1-Kürtler ile olan ihtilafını çözüyor

2-Aleviler ile olan ihtilafı ile yüzleşti ve onları çözmeye çalışıyor.

3-Kadını ile olan ihtilafı çözüyor. Türkiye'nin kadınıyla ihtilafı vardı. Meclise başörtülünün girmesi sadece inanç açısından değerlendirilmemeli. Kadının üzerinde ayrı bir ihtilaf vardı Türkiye'de.

Cemaat yaşanan bu karmaşanın tam göbeğinde, sağında veya solunda değil. Cemaat şuan distribütörlük yapıyor. Türkiye kendi kendine hareket etme kabiliyeti, kendi menfaatlerine göre, insanlık mefaatlerine göre düşünme kabiliyetini ortaya koyan bir Türkiye'ye uzun yıllar sonra ilk kez ulaşıyoruz. Bir dağın ötesindeki elmasa ulaşmak gibi ilke kez ulaşıyoruz. Ve buna bir liderin kararlığıyla, ortaya koymuş doğru politikalarla ve vicdanı olan bütün dünyaya anlatma kabiliyetiyle ulaşıyoruz. Bunu topyekûn ortadan kaldırmaya yönelik bir hamle var.

20'Sİ İLE 30'U ARASINDA SOKAĞA ÇIKAMAYACAKLAR

Paralel yapının "20 Mart ile 30 Mart arasında büyük olaylar çıkaracak" imalarına yönelik Süleyman Soylu, bu tarihte halkın yüzüne bakamayacaklarını, sokağa çıkamayacaklarını söyledi.

Cemaatten bazı kişiler sokakta bizim aleyhimizde kara propaganda yapıyor ama bizi görünce mahcup oluyor. Cemaatin alt tabanındaki kişilerde de bir vicdan sorgulaması söz konusu. Onlar da vicdanen "biz ne yapıyoruz?" diye soruyorlar.

"20'si ile 30'u arası Türkiye'de büyük olaylar olacak" diyorlar. Ben buradan söyleyeyim: Bu tarihte sokağa çıkamayacaklar. Türkiye'yi nasıl bir tablo ile karşı karşıya bıraktıkları, ayan beyan gösterilecek. Türkiye'ye hangi tezgah kurdukları, Türkiye'yi kimin kucağına ittikleri konusunda sokağa çıkamayacaklar.

YORUMLAR 8
  • BURAK AKİF 10 yıl önce Şikayet Et
    _parelel_. kim miş dinleyin görün. hep bana hep bana diyenler mi yoksa bu sıkıntılı dönemde bile aman devlet erkanına en ufak bir söz söylemeyin, makamlar önemli olan şahıslar değil diyerek görevini yapmaya çalışanlar mı. Bakan dediğiniz adamlar resmi yazışmaları reddetme yırtma attırma lüksünü kendilerinde görüyor, bir zamanlar şikayet ettikleri devlet erkanları gibi.
    Cevapla
  • Mehmet Ali Yilmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    Montajlar hazir !. Sayin Soylu montajlari hazirlamis! Bakalim Erdoganin gözüne girebilecek mi? Simdiye kadar basarili sayilmaz
    Cevapla
  • Ömer Taş Gs 10 yıl önce Şikayet Et
    cemaatin tırnağı bile olamazsınız. o kadar!
    Cevapla
  • mehmet coşkun 10 yıl önce Şikayet Et
    marem er. dini buraya alet etmeyin bari görüyoruz dinden gecinenleri iş maddiyat olunca nasıl birbirlerini, yiyorlar
    Cevapla
  • marem er 10 yıl önce Şikayet Et
    coşkun coşmuş. sen ne için sattın din kardeşlerini söylesen de bilsek?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak