Kapusuz: Aymazlık öyle bir noktaya ulaşmış ki!

AK Parti seçmenine ağır hakaretlerde bulunan yazı nedeniyle tepki toplayan Cüneyt Özdemir'e AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz'dan sert eleştiri geldi.

Kapusuz: Aymazlık öyle bir noktaya ulaşmış ki!
Kapusuz: Aymazlık öyle bir noktaya ulaşmış ki!
GİRİŞ 27.03.2014 15:20 GÜNCELLEME 27.03.2014 15:20

Yazıyı son derece çirkin ve yakışıksız olarak yorumlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, "AK Parti'nin açık ara önde olduğunu anlamış olacaklar ki seçim öncesi malum medya tarafından milletimize yönelik hakaretler artmaya başladı. Dün Radikal Gazetesinde bir köşe yazarı AK Parti mitinglerine gelen vatandaşlarımıza ağır hakaretlerde bulundu. AK Parti mitinglerine gelen vatandaşlar için "Elleri nasırlı, beslenemedikleri için boyları bizden kısa kalmış, Oyunu Bulgura satanlar" "Talimatla bayrak kaldıranlar, itaat edenler" gibi ifadeleri son derece çirkin ve yakışıksız sözlerdir" dedi. 

Haber 7'ye açıklamada bulunan Kapusuz şunları söyledi:

AYMAZLIK ÖYLE BİR NOKTAYA ULAŞMIŞ Kİ...

"Milletimizi sözümona aşağılamaya çalışan bu aymazlar, AK Parti'nin mitinglerindeki kalabalıktan o kadar rahatsız olmuşlar ki kendi köşelerini AK Parti seçmenine hakarete ayırmışlar. Aymazlık öyle bir noktaya ulaşmış ki bu köşede "Mitinge gelene 300 tl veriliyor" yalanını bile işlemişler. AK Parti'nin mitinglerine milyonlarca insan kendi rızasıyla, ülke ve millet sevgisiyle geliyor. Zira o "Beslenemedikleri için boyu benden kısa olanlar" dediklerinizin aklı ve feraseti sizden çok uzun. Onlar ülkesi ve milletine sahip çıkmak için bu mitinglere katılıyor. Onlar kökü dışarda olan paralel çetenin ve işbirlikçilerinin milli iradeye karşı yaptığı saldırıları bertaraf etmek için bu mitinglere katılıyorlar. Onlar ne paralel çetenin uşaklığını ne de belli sermayenin adamlığını yapıyor sadece Türk bayrağını ve AK Parti flamalarını alıp partisine sahip çıkıyor. Siz bu gönüllülüğü anlayamazsınız. Zira siz, o medya patronlarınızın size verdiği talimatları yerine getirip fildişi kulelerde millete ahkam kesmeyi bilirsiniz. Bu aziz milleti aşağılamaya çalışarak ancak kendinizi küçültürsünüz.

25 MART SENARYOLARI DA ÇÖKTÜ

Komploları, şantajları ve iftiraları meydana çıkanlar şaşkınlık içerisinde AK Parti'nin milyonluk mitinglerine bakarak titriyor. Zira 25 Mart için felaket senaryoları çizenler hüsrana uğradı. Oysa malum medya, paralel çete ve CHP sürekli 25 Mart vurgusu yaparak adeta felaket tellallığı yapıyordu. Mesela önceki gün Kılıçdaroğlu "Başbakan Sudan'a kaçacak" diyerek 25 Mart hayalini açıklamıştı. Ama yalancının mumu yatsıyı bile görmedi. Kılıçdaroğlu paralel çetenin yapacağı yargı darbesiyle Başbakan olmayı bekliyordu. Bakın kaç gündür miting meydanlarında darbe senaryosu anlatıyor hep bir kaçıştan bahsediyor. Meşru siyaseti değil gayrı meşru yolları zorlayarak iktidara gelmek istiyor. Zaten sürekli tarih veriyorlardı. 17 Aralık olmadı, 25 Aralık olmadı ve sonunda 25 Marttan da bir şey elde edemediler. Hüsran içerisindeler. Çünkü sandığa şurada 3 gün kaldı artık korktukları başlarına gelecek ve millet devreye girecek. Zira Millet'e 25 Mart şantajından başka hiçbir şey sunmadılar. Ne bir proje açıkladılar ne de bir hizmet vaadinde bulundular. Sadece "Bu hükümet kaçacak" dediler ama olmadı. Yani 25 Mart şantajı onlar için 30 Mart kabusuna döndü.

O KORKTUKLARI SANDIK MİLLETİN ÖNÜNE GELİYOR

Her türlü yolu denediler. İthal adaylar getirdiler, Bozkurt işaretleri yaptılar, yolsuzluk dosyası önünde fotoğraf çektikleri kişiyi aday yaptılar, Paralel çeteyle işbirliğine girdiler, illegal montaj kasetler yayınladılar, ABD ziyaretleriyle lobi desteği aldılar, 15 yaşında bir çocuğun cenazesini siyaset malzemesi yaptılar, sokağı kışkırttılar... Bu milletin evlatlarını şehit eden DHKP-C gibi bir terör örgütünü bile savundular. Gencecik bir evladımızı öldürdüğünü açıklamasına rağmen bu örgütü aklamaya kalktılar. Çünkü bu örgüt üzerinden sokakları kışkırtıyorlardı. Hiçbirisi işe yaramadı. O korktukları sandık milletin önüne geliyor. Artık 30 Mart sonrası yine pişkin bir şekilde ekran karşısına çıkıp "Millet oyunu kömüre, makarnaya sattı" diyerek utanmadan milleti aşağılamaya devam ederler. Bu milletin evlatlarını "Göbeğini kaşıyan adam" diye nitelendirirler ama bilmezler ki o aşağılamaya çalıştıkları halkın öyle bir feraseti vardır ki onlar aslında "Milli iradeye sahip çıkan adamlardır"

CAHİL, BİDON KAFALI DEDİLER

Bunlar Millet'e "Bidon kafalı" "Cahil" derler ama aslında kendileri CHP mitinginde Erzurum'u Gürcistan sınırında diye ifade edecek kadar cahildirler. Bunlar halktan o kadar kopukturlar ki AK Parti mitinglerindeki kalabalıkları anlayamazlar. Önce Anadolu'da yaptığımız mitinglere "montaj" dediler, İzmir ve Ankara'daki mitinglerimize "Taşıma" dediler İstanbul mitingine 2 milyon kişinin katıldığını görünce sustular.
Şimdi ise paralel çetenin yalanlarına bel bağlamış durumdalar. Son günlerde, elinde montaj kasetleri kalmayan paralel çetenin her türlü iftirayı ve yalanı kullanarak milletten CHP adına oy istediği bilgilerini alıyoruz.

SİZDEN CHP'YE OY İSTEYENLERE...

Milletimize çağrımızdır; paralel yapı adına kapınıza gelip CHP'ye oy isteyenlere şu cevabı verin;
Merhum Menderes'i asan 27 Mayıs'ı, Rahmetli Erbakan'ı indiren 28 Şubat'ı ve 27 Nisan Muhtırasını destekleyip milli iradeyi hiçe sayanlara, Başörtüsü özgürlüğünü mahkemeye taşıyıp engellemek isteyenlere, 28 Şubat'ta ikna odası kuranları partisinde barındıranlara, İmam hatip okullarının orta kısmının açılmaması için dava açanlara, Çözüm Sürecine, Demokratikleşme paketlerine karşı çıkanlara, Gezi Parkında, ODTÜ'de provokasyon yapıp bu milletin gençlerini sokağa sürenlere "Oy" yok deyin. "Daha düne kadar demediğinizi bırakmadığınız CHP adına şimdi ne yüzle oy istiyorsunuz?" "Siz holding misiniz, hayır kuruluşu musunuz yoksa siyasi parti misiniz? deyin. Paralel Çete yaptığı illegal işlerden dolayı hesap vereceği günlerin geldiğini görüyor ve son bir hamleyle CHP'ye can simidi olarak bakıyor. Herkesi potansiyel suçlu olarak görüp paralel yargı marifetiyle dinletenler, dış istihbarat servisleri adına ajanlık faaliyeti yürütenler, milletin bağış paralarıyla illegal faaliyet yürütenler hukuk önünde hesap verecektir."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı