Gökçek: Hizmette ayrım yok, sıralama var

5. Kez başkan olan Melih Gökçek açıklama yapıtı.

GİRİŞ 05.04.2014 16:18 GÜNCELLEME 05.04.2014 17:02

Melih Gökçek'in konuşmasından satır başları;

Ankara'da elektrik kesildiğine göre Mansur Yavaş iddia da bulundu. Biz bunu araştırdık. 

CHP'nin oyununu yakaladık. Çöplükten oy çıkardık derler ve seçimde yaygara koparır, her seçim yaparlar bunları. Dün akşam CHP'liler oyları çöpe atmışlar, bunu yakaladık polise teslim ettik, suçüstü yakaladık.

Mağlubiyeti kabul etmeleri gerekir. Mansur Yavaş elektrikler kesildi seçim yenilensin diyor

Ümitleri kalmadı, bitti. 6 yerde elektrikler kesilmiş. Okullarda elektrik kesintisi olmadı.

EN ÇOK OY VEREN YERDEN HİZMET BAŞLAYACAK

Elimizden gelene çabayı Ankara için göstereceğiz. En çok oy veren yerden hizmete başlayacağım söz verdiğim gibi. Hizmette ayrım yok, sıralamada var sözümü tutacağım en çok oy veren yerden başlayacağım.

Çok uzaklardan, kutsal yerlerden bile dua desteği verenlere teşekkür ediyoruz. Sayın Başbakanımıza şÜkranlarımı sunuyorum. İlçe Belediye Başkanı arkadaşlarım ve ben elimizden geleni yapacağiz.

Seçim bitmiş gözüküyor. Bizim elimizdeki verilere göre hiç bir şekilde itiraz etme hakları yok. Tekrar tekrar sayım istiyorlar. Çankaya mahallesine güveniyorlar. İptal edilen oyların yüzde 80'i bizim. YSK'ya üç defa itiraz gitti. Kabul edilmedi. Yeniden sayılmasına karar verilmedi. Yenilen pehlivan güreşe doymaz.

Çöp arabası oyların çöpe kimin attığını nereden atıldığını gördü. Yapılan araştırmalarda ortaya çıkacak.

Beypazarın'da CHP üçüncü parti oldu. Meclis üyesi çıkaramadı. Ben yüzde 43 ondan daha çok oy aldım. Beypazarı Mansur Yavaş'ı istemiyor. Beypazarına çok teşekkür ediyorum gerçek evlatlarına sahip çıktılar. Beypazarı'nda çok güzel işler yapacağız.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!