"Mevlana'yı başka yerde anmayın!"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mevlana'yı anmak için düzenlenen Şeb-i Arus törenlerine katılmak için Konya'ya geldi.

"Mevlana'yı başka yerde anmayın!"
"Mevlana'yı başka yerde anmayın!"
GİRİŞ 17.12.2014 19:34 GÜNCELLEME 17.12.2014 19:34
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Mevlana, sadece Konya'da anılmalı. Burada anılmalı. Şeb-i Arus ile başka yerlerde anmayı özellikle parayla anmayı doğru bulmadığımı ifade etmek isterim. Mevlana farklıdır. Mevlana insanlık demektir, yücelik, ululuk demektir'' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mevlana'yı anmak için düzenlenen 'Mevlana'nın 741'inci Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri' kapsamındaki Şeb-i Arus törenlerine katılmak için Konya'ya geldi. Kılıçdaroğlu, kent girişinde partilileri tarafından karşılandı.

66'INCI YAŞ GÜNÜ KUTLADI 

Kent girişinde karşılanan Kılıçdaroğlu, partisinin gençlik kolları tarafından 66'ncı yaş günü için hazırlanan pastayı kesti. Partililer de Kılıçdaroğlu'nu yeni yaşı için tebrik edip, kutladı. Kılıçdaroğlu daha sonra Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti. Burada müze müdürü Yusuf Benli'den müze hakkında bilgi aldı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • Gizemli 9 yıl önce Şikayet Et
    Mevlana Celaleddin Rumi gibi bir deryayi, bir guzelligi neden Konyaya hapsedelim ki? Heryerde anilsin, tanimayan tanisin, okusun faydalansin.
    Cevapla
  • Hakkı 9 yıl önce Şikayet Et
    Ey yorumcular. Herşeye dil uzatamazsınız. Hele de Mevlana'ya. Onun yaradan sevgisinin 100'de 1'i sizde olsaydı bu yorumları yapmazdınız. O insanı Allah kulu olarak severdi, kim ki yüzünü Allah'a döner ona saygı duyardı. Ne demişti "ne olursan ol yine gel". O Kemal K, Ahmet D, Devlet B.'li de severdi.
    Cevapla
  • güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    çok takdir ettik yaa rol yapma gerçek yüzünü biliyor bu halk.
    Cevapla
  • Isa Tunc 9 yıl önce Şikayet Et
    Hz Mevlana hakkinda ne biliyorsun ki sana birseyler soruyorlar. KK sadece chp genel bas okadar. Siz KK her uzatilan mikrofona illa birseyler söylemek zorunda degilsin. Bazi seyleri bilmeyiver. Üc tane Mesnevi hikaye anlatsin ben konak meydaninda danalar gibi bögürürüm.
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    bir vatandaş sen kılıcdaoglunun avukatmsın yoksa bunalr deglmydi islama zarar veren blmiyorsan sana ögretirm sen hiç gördnmü bu dersimlyi cumalarda birde lider olcak kul hakkı diycek ALLAH diycek bizde senin gibi yedik sen saf olablrsn bir vatandaş vesellam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak