Miting öncesi dikkat çeken pankart!

Bir dizi ziyaret için Siirt'e gelecek olan Erdoğan için tüm hazırlıklar tamamlandı. Caddeler temizlendi, bayraklar asıldı.

Miting öncesi dikkat çeken pankart!
Miting öncesi dikkat çeken pankart!
GİRİŞ 04.05.2015 12:42 GÜNCELLEME 04.05.2015 12:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Haftasonu Batman ve Diyarbakır'ı ziyaret ederek miting ve açılışlar gerçekleştirenCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölge turuna bugün Siirt ve Mardin ile devam edecek.

Siirt'e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için tüm hazırlıklar tamamlandı. Caddeler temizlendi, bayraklarla donatıldı.

HUMMALI ÇALIŞMA

Saat 12.00'da Siirt Havaalanı'na inmesi beklenen Erdoğan için kentte hummalı bir çalışma yürütüldü. Kentte, havaalanından mitingin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı'na kadar tüm yolların temizlendi.

DİKKAT ÇEKEN PANKARTLAR

Bayraklarla donatılan caddelere, üzerinde "Sözün bittiği yerdeyiz uzun adam, seninleyiz, hep seninle olacağız", "Ne aldanan oldun ne aldatan, seni seviyoruz vesselam", "Siirt sana inanıyor" yazılı pankartlar asıldı.

YORUMLAR 9
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Tarafsız c.b diyorlar!!! ya ben oy veriyorsam niye tarafsız olsun ki onu millet seçtiyse milletin sesi olacak tabiki. biraz da siz susun,YETER ARTIK SÖZ MİLLETİN...
    Cevapla
  • mehmet canlı 8 yıl önce Şikayet Et
    batman boştu sıra siirte
    Cevapla
  • aydininsan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ata bey cumhurbaşkanını halk seçtiği günü tarafsızlığı bitmiştir.artik cbaskani başkan olmalıdır çünkü onu halk seçiyor.bu sitem devam ederse yarin başbakan başka partiden c başkanı başka partiden olursa ülkede kaos çıkar.ya halka seçtirme geçerlerdi ki artik çok geç halk seçiyor.bu sistemi açmak için başkanlık olmalı.hem super güç ABD de başkanlık var.bakin orda iki kez başkan olan daha siyasete girmiyor bizde baykal vb insanlar 40 50 yildir siyasette başkanlık bunu engeller.iyi düşünmek lazim yani olay tarafli ya da tarafsızlik değil.olay sistemin artık değişmesi gerek
    Cevapla
  • adil yiğit 8 yıl önce Şikayet Et
    ee bizimkiler niye başkanlık sistemini istemiyor sanıyorlar. adamlar mitili attımı kalkmak bilmiyorlar.
    Cevapla
  • OğuzHan Dolu 8 yıl önce Şikayet Et
    chp nin ülkücü mhp nin türk bayrağı açamadığı yerlerde en yükseklerde sancağını dalgalandıran kişi ye Recep Tayyip Erdoğan denir :)
    Cevapla
  • adil yiğit 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahına kurban Oğurhan bey
    Cevapla
  • han li 8 yıl önce Şikayet Et
    siirte ,müslüman kardeşlerime selam olsun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak