Erdoğan'dan Doğan Medya'ya ağır sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında Doğan Grubu'na 'Ne yaparsanız yapın. tehditleriniz beni ırgalamaz'' dedi.

GİRİŞ 22.05.2015 00:36 GÜNCELLEME 22.05.2015 07:53
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemdeki gelişmeleri canlı yayında değerlendirdi. Erdoğan, Doğan Grubu'nun algı manşetine ilişkin "Bunları çok iyi tanıma fırsatı buldum. Bunlar asla dürüst olamadılar. Yıllardır attıkları her başlık tersine döndü. Ne yaparsanız yapın sizin tehditleriniz beni ırgalamaz" dedi



Öncelikle kendisi hakkında geçmişte atılan manşetlere değinen Erdoğan, Doğan Medya sahibi Aydın Doğan'a seslenerek "Senin maaşlı şarlatanların ne yazarsa yazsın beni ırgalamaz" dedi.

"ALIŞILMIŞ BİR CUMHURBAŞKANI OLMAYACAĞIM"

Erdoğan, Doğan grubunun sistematik algı manşetleriyle ilgili de şunları söyledi;

"Doğan medyasının gazeteleri benim adaylık sürecimden başlayarak attığı manşetler ortada. İkili görüşmelerde böyle konuşmuyorlar. Sizden dürüstlük bekliyorum, dedim, ama olamadılar. Şimdi de başyazıyla bana gönderme yapıyor. Sen ne yaparsan yap etrafından kimleri toplarsan topla köşe yazarların ne yazarlarsa yazsınlar ben alışılmış bir Cumhurbaşkanı olmayacağım. İnandığım doğru bildiğim ne varsa bunları milletime anlatacağım."

YORUMLAR 30
  • %52 8 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar seninleyiz,sen yeter ki duruşunu bozma!
    Cevapla
  • sancar 8 yıl önce Şikayet Et
    cb yanlış yapıyor,hele miting yapıp akp ye oy istemesi halkta antipati doğurdu..akp ye kötülük yapıyor..oylar daha da düşüyor..
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibi Cumhurbaşkanına iftira atıp da cevabı alınca oturanlara Cumhurbaşkanının dedikleri ağır gelebilir. Bize Cumhurbaşkanının halkın yanında olması ve gerçekleri dile getirmesi gayet normal ve yerinde geliyor.
    Cevapla
  • kenan 8 yıl önce Şikayet Et
    yeni düşman hayırlı olsun
    Cevapla
  • Bayram Kunek 8 yıl önce Şikayet Et
    Reisim canımızla, malımızla ve kanımızla seninleyiz. Vur de vuralım, öl de ölelim! Allah seni başımızdan eksik kılmasın! Reisim yetti artık şu parallel medyaya ve yahudi-siyonist medyası Doğan Grubuna devlet olarak el koyalım! Adamlara dünyanın kaç bucak olduğunu gösterelim! Yoksa yarın mazaallah ellerine bir fırsat geçerse onlara müminlere bu tür şeyleri yapar!
    Cevapla
  • rizeli 8 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten bu kadar cahil misin?
    Cevapla
  • adsız 8 yıl önce Şikayet Et
    rabbim senin yardımcın olsu n cumanın hürmetine cumhurbaşkanım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı