Erdoğan‘dan ‘konuşma lan‘ tepkisi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti milletvekili Bülent Gedikli'ye 'konuşma lan' diyen Sırrı Süreyya Önder'e tepki gösterdi.

GİRİŞ 26.05.2015 23:39 GÜNCELLEME 27.05.2015 01:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. HDP İstanbul Milletvekili adayı Sırrı Süreyya Önder ile  AK Parti milletvekili Bülent Gedikli'nin canlı yayında kavga etmesiyle ilgili Erdoğan'dan çok sert tepki gösterdi. 

"BU ADAMLARLA AYNI KAREDE BULUNMAYI DOĞRU BULMUYORUM"
Dolmabahçe'de o kare yanlış bir kareydi. Bu karede yer alana bir isim milletvekillerimizden bir tanesine 'konuşma lan' diyor. Soruyorum bu adamlarla gidilir mi? Böyle adamlar ile aynı karede yer almayı doğru bulmuyorum. Ne demek izleme komitesi ya. Devlet kendi birimleri ile bu işleri yapar. Dışardan sipariş kişilerle yapılmaz. Ta ki bu iş zaten yapılıyor. MİT onu yapıyor zaten. MİT bilgileri benim başbakanla emniyet teşkilatı ile paylaşıyor bunu böyle yönetiyoruz.

YORUMLAR 3
  • Zeynep 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun
    Cevapla
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    Az kaldı süreyya efendi, yıldızın sönecek, o yiğitlliklerin hesabı sorulacak.tam film artististisin, bu millete yapmak istediklerinizinde boğulursunuz inşaallah
    Cevapla
  • az kaldı 8 yıl önce Şikayet Et
    derken
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez