Erdoğan: Hançer saplandı göğsüme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'da toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan: Hançer saplandı göğsüme
Erdoğan: Hançer saplandı göğsüme
GİRİŞ 28.05.2015 18:20 GÜNCELLEME 28.05.2015 20:12
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kızlarının Türkiye'de başörtüsü yasağı nedeniyle üniversite okuyamadığını söyleyerek, 'Devlet başkanları, Amerika’dakiler bana dedi ki, neden gönderdiniz. Başörtülü olduğu için dedim. Siz Müslüman değil misiniz dediler. Orada hançer saplandı göğsüme' dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Siyasi hayatımız boyunca bizim yerimiz hep milletimizin yanıydı. Biz Selçuklu torunuyuz, Osmanlı torunuyuz. Türkiye'nin 81 vilayetinin hepsine de hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduk. Aksaray'a bu zamana kadar 4 buçuk katrilyon yatırım yaptık.

AKSARAY'A HIZLI TREN
Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri güzergahında hızlı tren projemiz var. 2019 yılında tamamlanacak. Kardeşlerim ben şu anda sizlerle geçmişe seyahat etmek istiyorum. 12 yıl öncesine bir dönelim. 12 yıl önce nasıl bir Aksaray vardı? bugün nasıl bir Aksaray var?

"BUNLAR ATEİST, ZERDÜŞT"
Biz dağlardakilerin verdiği mesajlarla hareket eden bir demokrasiyi tanımıyoruz. Dağdan birileri konuşuyor, İmralı İslam'ı çok iyi bilirmiş, yahu bunlar ateist, zerdüşt. Diyanet İşleri Başkanlığı'mız tarafından 10 bin adet Kürtçe Kur'a-ı Kerim bastırıldı. Bunlar değil mi zorunlu din derslerini kaldıracağız diyenler. Kürt kardeşlerime özellikle sesleniyorum. Biz yaratılanı yaratandan ötürü sevdik. Kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur. Üstünlük sadece Takvadadır.

"HANÇER SAPLANDI GÖĞSÜME"
Anamuhalafetin başındaki isim imam hatipleri kapatacağız diyor. 1+8+4'ü biz daha önce gördük. Bu imam hatiplerin orta kısmının kapatılması demek. 4 evladım da İmam Hatip mezunu ama kızlarım bu ülkede üniversite okuyamadı. Kızlarım yurtdışında üniversite okudu. Oradakiler bana sordu Sizin ülkeniz müslüman değil mi? Nasıl başörtüsüyle üniversite okuyamaz dediler. İşte o an hançer saplandı göğsüme.

"BUNLAR 5 KOYUN GÜDEMEZLER"
Gittiği her yerde taşeronu kaldıracağım diyor. Maden kaldıracaksın sizin belediyelerden başlayalım. Asgari ücretle ilgili çark etmeye başladı. Seçim günü gelmeden emeklilerle ilgili vaadinden de cayabilir. Bu millet MHP'ye DSP'ye ve ANAP'a görev vermedi mi? Niye 3,5 yılda bırakıp kaçtılar. Bunlara 5 koyun verin güdemezler. Bunlar milleti cahil yerine koymaya alışmışlar. Bidon kafalı diyorlar. Artık bunları bu millete yutturamayacaklar.

Yeni Türkiye'nin kurucu meclisi inşAllah 7 Haziran'da belli olacak. 7 Haziran'da eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında tercih yapılacak. Nerede kan varsa orada bunlar var. 6-7 Ekim olaylarında insanları bunlar sokağa çağırdı. Yasin Börü'yü şehit edenlerin bu ülkede demokrasiden bahsetme hakkı var mı?

YORUMLAR 34
  • sezer 8 yıl önce Şikayet Et
    Ak partili arkadaşlar çalışalim lütfen, kazanımlari heba etmeyelim! Rehaveti , "nasılsa kazanırız " anlayışını bir tarafa bırakalim, yollara koyulalim! Eş dost arayalim! ikna edelim! 330 mv verelim, yeni anayasa ve başkanlık sistemi ile yeni türkiyeyi kuralım! Haydi!
    Cevapla
  • ibilgili 8 yıl önce Şikayet Et
    beyle hanımlar istikrara oy verin yazık et6meyin memlekete
    Cevapla
  • canan 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahı na kurban konuş ki millet şahlansın işte lider işte milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan.
    Cevapla
  • sivaslı 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar erdoğana karşı olanlara bir bakalım: doğan medya chp hdp paralel dhkpc pkk tüsiad amerika almanya ingiltere fransa ermeni diasporası yahudi lobileri mason locaları. bazılarıda sürekli açıklama yapıyor gazetelerde tv de türkiye iyiye gitmiyor karabulutlar var üzerinde erdoğan şöyle böyle diye yani bunlar bizim iyiliğimizimi istiyor:) o zaman reis doğru yolda bizde doğru yolda beraber yürümeye canla başla devam oylar ak partiye
    Cevapla
  • bende 8 yıl önce Şikayet Et
    chp zihniyetü yüzünden ihl son sınıfta okul değiştirdim ve açık öğretim mezunu oldum. Allah razı olsun Ak partiden o zamanlardan kurtardı ülkeyi. katsayı adaletsizliğini zulmü bitirdi. hiç başka icraatı olmasa oyum için bu hizmeti yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün