Erdoğan Manisa'da konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Manisalılara hitap etti. Pazar gününe dikkat çekti.

GİRİŞ 04.06.2015 19:14 GÜNCELLEME 05.06.2015 09:29
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

7 Haziran Genel seçimlerine yönelik konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazar'ı unutmuyoruz. Bizim yolculuğumuz Pazar'a kadar değil mezara kadar mezara kadar. Onun için en yüksek oranda katılım ile demokratik hakkınızı en yüksek oranda kullanmalısınız. Herkese sesleniyorum tercihini kimden yana kullanacaksa kullansın ama bu oranlar yüzde 100'e doğru yürüsün" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

- Koalisyon hükümeti 23.5 milyar dolar borçla bize hükümeti devretti. Bu borcu kim ödedi tabiki biz ödedik. Daha sonra IMF bizden borç istedi. Biz yeni Türkiye diyerek yola çıktık. 

BORÇ ALAN EMİR DE ALIR

- Kardeşlerim unutmayın borç alan emir de alır. Türkiye'yi hükümet değil, meclis değil IMF yönetiyordu. Davos'a gidişim de van minut dediğimiz Davos vardıya. IMF'nin başkanına dedim ki bak siz bize kredi açtıysanız biz size bu borcu ödeyeceğiz ama siz Türkiye'yi yönetmeyi düşünüyorsanız buna izin vermeyiz dedim. Adam renkten renge girmeye başladı. Ülkeyi yönetmeye gelince kusura bakmayın bu ülkeyi ben yönetiyorum dedim. Gidiş o gidiş borçlar da bitti.

DEVLETİN CEBİNDEN 5 KURUŞ ÇIKMIYOR

- Biz her zaman ne aldatan olacağız ne de aldanan olacağız dedik. Olmayan şey dağıtılmaz önce kazanacaksınız. Bunlar sadece dağıtma sözü veriyor. İstanbul'da 3.Havalimanı yapılıyor. 12 Milyar euro maliyetle yapılıyor. 25 yıllık kiralama dönemi başladı. Kira olarak 22 milyar euro ödeyecekler. İş bilenin kılıç kuşananındır. Devletin cebinden 5 kuruş para çıkmıyor.

BUNLARIN HEYBESİNDE SAMAN BİLE YOK

- Bunların yaptıklarını çok güzel bir Manisa türküsü özetliyor. Karşıdan gelir oğlu serviye benzer, boyu bakmayın çalımına heybesi samandır. Bunların heybesinde millete dair hizmet yok. Bunların heybesinde saman bile yok. Bunların heybesinde yalan, hakaret, tehdit var.

OYNANAN OYUNU GÖRÜYOR MUSUNUZ?

- Bakıyoruz, daha seçimler yapılmadan seçim süresi için, seçim sonrası için bahane üretmeye başladılar. Kendi durumlarından o kadar ümitsizler ki hep birlikte bölücü örgütün güdümündeki parti için çalışıyorlar. Ey benim Manisalı kardeşim, oyunu görüyor musun  CHP destekliyor, MHP destekliyor, Pensilvanya destekliyor, Ermeni lobisi destekliyor. Kandil zaten komuta merkezi durumunda, emirler oradan geliyor. Tüm bunlar kimi destekliyor  6, 7, 8 Ekim olaylarında milleti sokağa döküp, 50 kişinin ölümüne yol açan partiyi destekliyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 17
  • HACI 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen konusma REIS,biz bakislarindan anlariz seni.
    Cevapla
  • 1313 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
  • Haluk ÇETİN 8 yıl önce Şikayet Et
    İnanın ben bugüne kadar bir oyumu bile AKP'ye vermedim.Ama bu seçimde artık olanların farkındayım.Ben ve ailem bu seçimde artık istikrar diyeceğiz.Eğer olaya makro-ekonomik açıdan bakarsak,istikrar yabancı yatırımcıyı çeker.Bu da haliyle dövize yansıyarak dövizi aşağıya doğru çeker ve ülkenin döviz likiditesi artar.Haliyle bu olay vatandaşa pozitif yönde etki eder.
    Cevapla
  • Nail Erdoğan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bütün şer güçler hatta Avrupa ülkeleri din düşmanları neden bu kadar Erdoğan a saldırıyor.Demekki bu insan değerli sahip çıkmalıyız. Küçük lokma değil cumhurbaşkanımız.yedirmeyiz .B millet arkanda Sayın Cumhurbaskanım.Daha işimiz bitmedi. Dünya iyilerle kötülerin mücadelesi üzerine kurulmuş. zafer iyinin doğrunun vatanını milletini seven namuslu insanların olacaktır.dualarımız seninle R.Tayyip Erdoğan
    Cevapla
  • HakKın Tarafı 8 yıl önce Şikayet Et
    oradaydım muhteşem bir kalabalık ve coşku vardı.yani ortalık bayram yeri gibi mutlu ve huzurlu inançlı insanlarla doluydu.rabbim seni ve sen gibileri başımızdan ayırmasın devletimizi ve İslam alemini senin gibilerle yüceltsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!