MHP'den adaylık başvurusuna ilk Bahçeli gitti

Milletvekili adaylık başvurusu yapan MHP lideri Bahçeli gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, Türkeş sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

GİRİŞ 01.09.2015 10:07 GÜNCELLEME 01.09.2015 12:37
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

MHP'de milletvekilliği aday adaylığı için başvurular başladı. Genel Başkan Bahçeli de ilk gün genel merkezde adaylık başvurusunun ardından gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan MHP lideri Devlet Bahçeli, Tuğrul Türkeş sorusuna ilişkin, "Bu soruyu yok sayıyorum. Recep Tayyip Erdoğan'a hayırlı olsun. Hadi bakalım" dedi.

GEÇİCİ HÜKÜMET HAKKINDA...

Bugün toplanacak Bakanlar Kurulu hakkındaki düşüncesi de sorulan Bahçeli, "Bu geçici bir hükümet… Kabinesindeki kararlar da geçici olacaktır" yorumunda bulundu.

İLK MİLLETVEKİLİ BAŞVURUSUNA BAHÇELİ GİTTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2015 Genel Seçim sonuçlarına ilişkin 7 Haziran akşamı yaptığı açıklamada, "Birinci koalisyon, başlangıcından bu yana birliktelikleri devam eden AKP ile HDP arasında olması lazımdır. İkinci bir koalisyon modeli olarak AKP, CHP ve HDP'yi bir araya getirebilirsiniz. Eğer olmazsa en erken seçim ne zaman olacaksa o zaman da seçim olur" demişti.

Ancak koalisyon görüşmelerinde sürekli olarak her şeye 'hayır' diyen Bahçeli daha sonraki açıklamalarında erken seçim kararı için ateş püskürmüş, sorumlusunu ise Recep Tayyip Erdoğan ilan etmişti. Erken seçime hayır diyen Bahçeli, bugün ilk MHP'li olarak milletvekili adaylık başvurusunu yaptı. Bahçeli, Osmaniye'den milletvekili aday adayı oldu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 48
  • rizeli 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama nasil oy veriyolar...
    Cevapla
  • La havle 8 yıl önce Şikayet Et
    Iki aydır erken seçim istiyor diyen kimdi
    Cevapla
  • fahri 8 yıl önce Şikayet Et
    vay be iş tekrar milletvekili seçilmek olunca nasıl da koşarak gidiyor,hem de tüm partililerden önce...okkalı maaşı kaçırmak istemiyor,belki geç kalırım filan diyor herhalde..
    Cevapla
  • mstf 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamın önce vekil maaşı alıp almadığını öğrenin bir insafsız izansızlar bol keseden atın anca
    Cevapla
  • emre doğan 8 yıl önce Şikayet Et
    nasıl almıyor son kuruşuna kadar alıyor hem de. saf mısın kardeşim! bahçelinin bu ülke insanına yaptığı zulmü birde cehape yapmıştır. Allahın izni ile iktidar yüzü göremeyecekler.
    Cevapla
  • sami 8 yıl önce Şikayet Et
    maaş alıyor tabi ki bahçelinin avukatı mstf...sende insaf izan olsa burada yalanlarını paylaşmazsın...eğer maaş almasaydı basında yüzlerce kez haber olur ve bahçeli de bunun reklamını en iyi şekilde yapardı..40 yıllık bahçeliyi bize anlatma tamam mı?
    Cevapla
  • sami 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adam bu işi meslek olarak yapmaya başladı..aile,çoluk çocuk derdi de yok nasılsa.kazandığı para rahat rahat yeter nasıl olsa,ardından da vekillikten dolayı ballı emeklilik.yeme de yanında yat.memleket yıkılsa umrunda olmaz bu adamın.ismi devlet ama asla ''devlet''diye bir derdi yok.tuğrul türkeş bahçeli gibi 1000 tanesini cebinden çıkarır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü