Demirtaş: Sazı Ahmet Hakan getirdi

Selahattin Demirtaş, CNN Türk'teki programda saz çalmasının kendi planı olmadığını söyledi.

GİRİŞ 07.10.2015 13:57 GÜNCELLEME 07.10.2015 14:10
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CNN Türk televizyonunda Ahmet Hakan'ın programında saz çalarak türkü söylemişti.

Demirtaş'ın CNN Türk'te saz çalması 'Doğan Medya Demirtaş'ı parlatıyor' iddialarıyla birçok kez gündeme gelmişti. Demirtaş, konuyla ilgili bilinmeyen bir detaya açıklık getirdi.

SAZI AHMET HAKAN GETİRDİ

Gazeteci Ruşen Çakır'a konuşan Selahattin Demirtaş, Ahmet Hakan'ın programında "Saz ondan mıydı" sorusuna şöyle cevap verdi; "Saz ondaydı. Belki de o rahatsız etti. Ama o da haksız bir suçlamaydı. Hedefe konulmuş olması nedeniyle de biz çok üzüldük."

YORUMLAR 9
  • alim 8 yıl önce Şikayet Et
    sazı ahmet getirdi zavallımı dövdüler ee nedemişler davulu ahmetin omzuna koy tokmagı demirtaş vur eşbaşkan vur ah okumuş cehalet ah
    Cevapla
  • mesut 8 yıl önce Şikayet Et
    Kim vatana ihanet içindeyse rabbim tuzaklarını başına yıksın ve rezil olsunlar inşallah..
    Cevapla
  • Kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    Aminnnnnnn
    Cevapla
  • Birisi 8 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Hakan'ın HDP'nin başarısı için göstermiş olduğu çaba takdire şayandı. Medya, HDP'yi şirin gösterdi, bu tip kişiler de cilalayıp parlattı, CHP, emanet oylarıyla destekledi, Cemaat, propogandasını yaptı, düşmanımın düşmanı taktiği uyguladı. HDP'yi barajı geçirdiler. İyi mi oldu? Demokrasi ve insan haklarında zirve yaptık mı?
    Cevapla
  • perin 8 yıl önce Şikayet Et
    kendilerinin işi gücü insanlarla uğraşmak insanlara hakaret etmek canına malına dinine kast eden pkknın borazanlığını yapmak. Ak parti ekibini de kendileri gibi biliyorlar. siz kimsiniz ki ak parti sizinle ahmet hakanla uğraşsın. ne hizmetiniz var bu ülkeye bu devlete bu halka? kimsiniz siz? ak parti ekibi hizmet eder proje üretir siz fitneden başka ne üretiyorsunuz? sazmış. AL o sazı ağustos böceği gibi kış yaz çal. ak parti karınca gibi çalışır verdiğiniz zararı telafi eder.
    Cevapla
  • Mizan 8 yıl önce Şikayet Et
    Tam da öyle. Kimin sazını çaldığına dikkat et. Ahmet Hakan arkası Doğan onun arkası ... SeloKAN sen kimin sazını çalıyorsun ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti