Muharrem İnce'den Halk TV'ye tepki

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, düzenlediği basın toplantısını canlı olarak yayınlamayan Halk TV'ye twitter üzerinden sitem etti.

Muharrem İnce'den Halk TV'ye tepki
Muharrem İnce'den Halk TV'ye tepki
GİRİŞ 10.11.2015 14:31 GÜNCELLEME 10.11.2015 14:50
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, dün TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek olağanüstü kurultay çağrısı yaptı. İnce’nin kurultay çağrısı yaptığı dakikalarda CHP'ye yakınlığıyla bilinen Halk TV, İnce'yi görmedi.

Bazı haber kanalları İnce'nin konuşmasını canlı verirken, CHP'ye yakınlığıyla bilinen Halk TV, İnce'nin konuşmalarına canlı olarak ekranında yer vermedi. Bunun üzerine Muharrem İnce Twitter hesabından Halk TV'ye sitem içeren bir paylaşımda bulundu.

Muharrem İnce, "Benim açıklamamı canlı vermeyen Halk TV Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın açıklamasını canlı veriyor. Teşekkürler Halk TV!" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 15
  • kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    hem bol keden atarak siyaseti birakir tavuk beslerimde hem parti baskanligina oyna hemde kendini bir halt zannedip sacma kiyas yap cumhurbaskanligi ve sozculugu senin makamindan ustun bunu halk tv de bildigi icin cumhurbaskanligi sozcusu sayin kalinin aciklamalarini yayinlayarak dogrusunu yapmistir.
    Cevapla
  • vur muharrem vur 8 yıl önce Şikayet Et
    Eyvah eyvah Bu muharrem halk tv yi tartaklar şimdi...... Pastaneciyi susturduğu gibi susturur ya hadi bakalım... bu arada halk tv de neyin nesi...zannediyorum boş beleş kanallardan biri heralde...
    Cevapla
  • cengiz 8 yıl önce Şikayet Et
    hadi güzelim tavuklarınla uğraş sen kışkış uzakta oyna sen
    Cevapla
  • JMK BORA 12 8 yıl önce Şikayet Et
    Baronlardan destur almadan ortaya çıkarsan kimse seni takmaz, anlamadın mı halen. KK nın arkasındakilere dikkat et, ayağını kaydırmasınlar.
    Cevapla
  • Bilal 8 yıl önce Şikayet Et
    madem siyaset yapmanızı engelliyorlar belediye zabıtasını gönderip mühürletin o zaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor