Kritik sayıyı açıkladı: Bugün itibarıyla...

Yalçın Akdoğan, "Türkiye'deki Suriyeli göçmen sayısı 2 milyon 733 bin 784'e ulaştı" dedi.

Kritik sayıyı açıkladı: Bugün itibarıyla...
Kritik sayıyı açıkladı: Bugün itibarıyla...
GİRİŞ 10.03.2016 16:58 GÜNCELLEME 10.03.2016 16:58
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Bugün itibarıyla Türkiye'deki Suriyeli göçmen sayısı 2 milyon 733 bin 784, 26 geçici barınma merkezinde kalan Suriyeli sayısı ise 282 bin 815'e ulaştı" bilgisini verdi.

Akdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, Suriyeli sığınmacılara ilişkin açıklamada bulundu.

Türkiye'nin, Suriye'den gelen kardeşlerine kucağını açarak, ahlaki ve vicdani bir duruş ortaya koyduğunu, insaniyetin ölmediğini tüm dünyaya göstererek tarihe geçtiğini belirten Akdoğan, Suriye'de siyasi nüfuz mücadelesi veren ülkelerin, yaşanan insani kriz konusunda ne yaptığı veya yapmadığının da tarihin kayıtlarına girdiğini ifade etti.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, okulları, hastaneleri, bebekleri ve masum sivilleri bombalayanlardan insani krizin çözüm ortağı olmalarını beklemenin beyhude olduğunu vurgulayarak, "Her ülke kendisine yakışanı yapmaktadır. Biz yaşatmanın, yaraları sarmanın, kucaklamanın tarafında olmayı sürdüreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Akdoğan, "Bugün itibarıyla Türkiye'deki Suriyeli göçmen sayısı 2 milyon 733 bin 784, 26 geçici barınma merkezinde kalan Suriyeli sayısı ise 282 bin 815'e ulaştı" bilgisini paylaştı.

YORUMLAR 8
  • Alev 8 yıl önce Şikayet Et
    Suriye lilere karsi degilim amA Allah ,inizi severseniz Türkiye ye dagitmayin,cok riski var...2-3 milyonluk bir sehir kurun,sehirlere uyum gösterebilecek kisiler yavas yavas INTEGRE edilsin yoksa basimiz cok agriyacak.
    Cevapla
  • Cenker-misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar hemen alinip cevap yetistirmisler.Guzel kardeslerim ben yasadiklarimi soyluyorum Suriyeli kardeslerimizi savasin icinde birakalim demiyorum ama madem burdalar adamakilli bir duzenleme olmali diyorum.Biri demis sicak yataginda yatiyosun biri demis Canakkale...At gozluklu diye buna denir.Sen biliyo musun multeciler icin nasil yardimda bulundugumu?Gerci siz bilmeyin Allah biliyo yeter
    Cevapla
  • TÜRK 8 yıl önce Şikayet Et
    yani rusya nın eset in avrupanın iranın terörün faturasını biz türk vatandaşları mı ödeyelim yok öyle. her şey bir yere kadar bu ülke bizim. bizim atalarımızın kanları döküldü bu vatan için torunları olarak da herkesten çok rahat yaşamayı biz hak ediyoruz. önce kendi vatandaşlarımızı sahiplenmeliyiz.
    Cevapla
  • Ak ak 8 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardesim katiliyorum ama hemen at gozlukluler bana cevap yetistirmis Canakkaleden duygu somurusu yapiyor..
    Cevapla
  • Ak ak 8 yıl önce Şikayet Et
    Multeci kardeslerimize sozumuz yok ama cok ayrintili bir duzenleme yapilmali iyisi ve kotusu her tarafta...Ayrica ben kendi oz yurdumda sirf gss borcundan dolayi muayene olamazken onlar hicbir ucret odemeden muayene olup ucrestiz ilac aliyolar.
    Cevapla
  • türk 8 yıl önce Şikayet Et
    haklısınız. bu vatan bizim.
    Cevapla
  • cenker 8 yıl önce Şikayet Et
    misafir adlı yorumcu cannakaleden kacan olmadı kacsaydılar sımdı sende yazamazdın..
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    çünkü onlar savaştan kaçıp canlarını namuslarını zor kurtardılar sen ise akşam sıcak yatağında rahat rahat uyuyabiliyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır