Erdoğan'dan 19.16 detayı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kut'ül Amare Zaferi'nin 100. yılında sosyal medya hesapları üzerinden kutlama mesajlarını paylaştı.

Erdoğan'dan 19.16 detayı
Erdoğan'dan 19.16 detayı
GİRİŞ 29.04.2016 21:02 GÜNCELLEME 29.04.2016 21:04
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Osmanlı Ordusu'nun Irak'ın Kut bölgesinde İngilizlere karşı kazandığı büyük zaferin üzerinden 100 yıl geçti. 13 bin 300 İngiliz asker ile 13 İngiliz general ve 418 İngiliz subayın esir edildiği Kut'ül Amare'de 40 bini aşkın İngiliz asker de öldürülmüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi Twitter hesabı üzerinden söz konusu zafere dair düşüncelerini paylaştı.

PAYLAŞIM SAATİ VE DAKİKASI DİKKAT ÇEKTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kûtü'l-Amare zaferini temsilen 19.16'da paylaşmaya başladığı mesaj, 100. yıl dönümünü vurgulayan 20.16'da tamamlandı.

YORUMLAR 32
  • Ali kibar 7 yıl önce Şikayet Et
    İngilizlerin bize verdiği maddi manevi her türlü zararı saymalar bitmez Halen bu gün bile devam ediyor Nasıl DURDURULACAK ??????????????????????????????
    Cevapla
  • bunlaridasayalim 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın cumhurbaşkanı diyorki şu 3 fitne tehlikelidir 1 mezhepcilk 2 ırkçılık 3 terör bunlara sunlarida eklerseniz tam olur 4Din istirmarciligi 5 Ikiyuzluluk bu iki madade enaz mezhepcilk kadar tehlikeli bir fitnedir
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    alçakların acaba bizden sakladığı daha neler var keşke arşivler açılsada bilsek. 45 yaşındayım bu güne kadar hiç bir yerde hiç bir yayın organında ismine rastlamadığım duymadığım okumadığım bir zafer acaba saklamalarının nedeni içinde mustafa kemal yok onun içinmi?
    Cevapla
  • İbrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanım islamın dünyada temsilcisi sizler oldunuz Allah sizleri şer odaklardan korusun Allah yar ve yardımcınız olsun .Allah uzun ömür versin . kafirler korkmaya devam etsin.
    Cevapla
  • Türk demokratlar 7 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye olarak cok calismak ekonomik ve askeri olarak cok guclenmek zorundayiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü