İbrahim Kalın: Artık füze sistemiyle korunacak

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Başbakanlık ve TBMM’nin füze sistemi ile korunacağını söyledi.

İbrahim Kalın: Artık füze sistemiyle korunacak
İbrahim Kalın: Artık füze sistemiyle korunacak
GİRİŞ 26.07.2016 21:37 GÜNCELLEME 26.07.2016 22:03
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile defalarca telefonla görüştüğünü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında bulunan Berat Albayrak’ın kendisine “Çok sakindi, kendinden emindi. Abdest aldı, iki rekat namazını kıldı, ondan sonra da otelden çıktık” dediğini söyledi.

İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Başbakanlık ve TBMM’nin füze sistemi ile korunması konusunda “Sadece Cumhurbaşkanlığı Külliyesi değil, Başbakanlık ve TBMM’de gerekli bütün tedbirler alınıyor” açıklamasında bulundu.

CUMHURBAŞKANLIĞI, BAŞBAKANLIK VE TBMME FÜZE SİSTEMİYLE KORUNACAK

Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve TBMM’nin füze sistemi ile ilgili korunması konusunda “Bu konu ve diğerleri ile ilgili bütün tedbirler alanmış durumda. Sadece Cumhurbaşkanlığı Külliyesi değil Başbakanlık ve TBMM’de gerekli bütün tedbirler alınıyor” açıklamasında bulunan Kalın, Külliye çevresinde de gerekli tedbirlerin alındığını kaydederek “Orası hamdolsun gayet güvenilir bir yer.

Zaten her gün binlerce vatandaşımız demokrasi nöbeti için oraya geliyorlar. Tam bir şölen havası var. Güvenlik noktasında hamdolsun sıkıntı yok. Uçak ve helikopterlerle ilgili bütün tedbirler alınmış durumda” dedi.

YORUMLAR 45
  • kiraz 7 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada bir ilk,kendi askerine karşı devlet erkanını ve yapılarını füze sistemiyle korumaya alan ilk ve tek ülke olacağız.Bizi bu hale getiren,sadece bizi korusun diye baktığımız beslediğimiz askerlerimiz bu tutum karşısında utanıp yerin dibine girmeyeceklermi acaba..? not:bu düşüncem darbeci cuntacılar içindir.
    Cevapla
  • ramazan37 7 yıl önce Şikayet Et
    eee günaydın desem kabalık etmiş olurmuyum.....
    Cevapla
  • maho 7 yıl önce Şikayet Et
    peki o füze sistemini kullanacak olanlar kimler olacak :) yani sonrasında bizim uçağımızı düşürecek hainler geçerse o işin başına kaş yapayım derken göz çıkarırız yine. Bence her yapılan işte bütün riskleri göz önüne almak lazım acele karar vermemek belli bir plan dahilinde hareket etmek lazım
    Cevapla
  • Candan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet olmazsa bu askerle biz bir halt yiyemeyiz bir halt başaramayız. Askeriyedeki alçak subaylar T.C. tarihinde hep milletine karşı çalışmıştır.
    Cevapla
  • reise sadakat 7 yıl önce Şikayet Et
    bu kalın denen adam geçmişte todays zamanda topsakallı olarak yazmış bir adam kim güvenipte getirdi bu herifi cumhurbaşkanının dibine merak ediyorum,nasıl güveniyorlar bu adama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor