Saadet Partisi başkanlığa destek verecek mi?

Saadet Partisi’nin 6. Olağan Kongresi’nde Genel Başkan seçilen Temel Karamollaoğlu, başkanlığa destek verebileceklerini açıkladı.

GİRİŞ 03.11.2016 09:57 GÜNCELLEME 03.11.2016 10:51
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Milli Görüş’ün FETÖ ile yıldızlarının hiçbir zaman barışmadığını söyleyen Karamollaoğlu, Paralel Devlet Yapılanması’na en başından beri mesafe koyduklarını belirtti. Karamollaoğlu, coğrafyamızda meydana gelen elim olayların ‘Üst Akıl’ tarafından yürütüldüğünü ‘Üst Akıl’ın da Siyonizm olduğunu vurguladı.

Saadet Partisi’nin 6. Olağan Kongresi’nde genel başkan seçilen Temel Karamollaoğlu, yaptığı açıklamada, Batı’nın Türkiye için sanal bir mehdi çıkartma usulüne gittiğini, bunu da Fetullah Gülen ile yaptığını ifade etti. Karamollaoğlu, FETÖ üyelerine hiçbir zaman güvenmediğini belirterek, “Biz geçmişte Türkiye’deki her Müslümanı kucakladık ve dünyaya ilan ettik ama bu adamlarla bir kere kucaklaşamadık” dedi. 

“BAŞKANLIK SİSTEMİNE KARŞI DEĞİLİZ”

 Başkanlık sistemini benimsediklerini ifade eden Karamollaoğlu, bu konunun bölünme ile alakası olmadığını ifade etti. Karamollaoğlu, “Biz 1969’daki bağımsızlar hareketinden itibaren ilk başlangıçta başkanlık sistemini benimsemiştik. Bizim başkanlık sistemi ile prensipte bir itirazımız yok ancak nasıl bir başkanlık sistemi onu görmek isteriz” diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 56
  • kardeş 7 yıl önce Şikayet Et
    SP ve HDP yi aynı kefeye koyan kayı boyu rumuzlu kişiyi üzüntü ile okudum.Alay ettiği %1 in katkısı ile Sayın Cumhurbaşkanımız ilk turda seçilmiş ve 2.Turda HDP amacına ulaşamamıştır.Ayrıca 15 Temmuz da Pek çok vatansever gibi Milli Görüşcüde şehit düşmüş veya gazi olmuştur.1ay boyunca benim gibileri sabahlara kadar nöbet tutmuştur...Lütfen Birlik beraberliği bozucu yorum ve ifadelerden kaçalım....İnsanları rencide etmeyelim.Vebale girmeyelim...
    Cevapla
  • Gerçek 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu yorumlara bakıyorum da ne kadar insafsız, izansız insanlar olduğunu görüyorum memleketimizde. 15 Temmuz sonrası insanlar tekrar ümmet olma, birlik olma şuurundan bahsetmeye başlamışken ve bu bir umut doğurmuşken sizin gibiler yüzünden bu olasılık ortadan kalkıyor.
    Cevapla
  • Yakup 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç var... 100/1 diyen arkadaş allah muhafaza 100/49. 9 da kalırsa ne olacak. Hiç bir zaman kimseyi küçümsemek doğru olmaz.
    Cevapla
  • Bumin 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne diyor yahu alın şunu kürsüden oy bölmekten başka birşey yaptığı yok
    Cevapla
  • Mutercim 7 yıl önce Şikayet Et
    Ulan destek vermese ne yazar 100/1 oy oranı var zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz