Akademisyen vekillerin çifte maaşı iptal edildi

Eğitimle ilgili torba tasarıya eklenen akademisyen milletvekillerine çifte maaş düzenlemesi Erdoğan'ın eleştirisiyle değiştirildi.

Akademisyen vekillerin çifte maaşı iptal edildi
Akademisyen vekillerin çifte maaşı iptal edildi
GİRİŞ 02.12.2016 17:34 GÜNCELLEME 02.12.2016 17:38
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

405 sayılı Milli Eğitim Bakanlığı’nın Teşkilat ve Görevleri ile ilgili kanunun 37’inci maddesi, Aladağ’da 11’i çocuk 12 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangının yaşandığı sırada kabul edilmişti.

ERDOĞAN ELEŞTİRDİ: YAPILMASA İYİ OLUR

Kabul edilen bu karardan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yapılmasa iyi olurdu, bu süreçte manipüle edilecek işlere girmemek gerekir"sözleriyle kararı eleştirdi.

Dün Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından yeni bir önerge verilerek, bu maddenin yeniden görüşülmesi talebinde bulunuldu. Yeniden görüşülen yasada değişikliğe gidildi.

AKADEMİSYENLERE ÇİFTE MAAŞ UYGULAMASI GERİ ÇEKİLDİ

Böylece eğitim alanına önemli değişiklikler getirilirken, akademisyen kökenli milletvekillerine istedikleri üniversiteye dönüş hakkı ve emeklilik aylığıyla birlikte çifte maaş ödenmesine ilişkin madde ise geri çekildi.

YORUMLAR 92
  • MilleT 7 yıl önce Şikayet Et
    Gördük akademisyenlerin terörle nasıl işbirliği yapdıklarını. önun için hiç değerleri yok. Dörüstler hariç.
    Cevapla
  • cevat 7 yıl önce Şikayet Et
    Çifte maaş ne oluyor..??Sayın cumhurbaşkanı uyarmasa Bir gece yarısı,MİLLET UYURKEN Tüm vekiller eksiksiz kabuledermiydi..?? Ben şahsen kabulederlerdi diyorum..Bu ÖZLÜK HAKLARINDA MAAŞLARININ ARTIRILMASI konularda VEKİLLERİMİZ Muhalefet iktidar ŞAK DİYE ANLAŞIYORLAR,...??????????
    Cevapla
  • Recep 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımızdan ALLAH Razı olsun. Cumhurbaşkanımız gerekli gördüğü yerlerde uyarılarını yapmasa onca Devleti yönetenler kendi menfaatleri olduğu zaman Vicdan muhasebesini mantıklı olarak yapamıyorlar. Diyenetin bile yapması gerekenleri arada Cumhurbaşkanımızın uyarıları olmasa İnsanlara HAK Olanı açıklaması gereken Diyanet bile HAK Olan ALLAH2IN Dinini açıklayamıyorlar gerçekleri söylemekten kaçınıyorlar.En son gene Mezhep cemaat Tarikat gibi konularda açıklamalar yaptı Diyanet ancak uyandı kısa bir süre geçtikten sonra Diyanet gene Fabrika ayarına dönüyor. Gene Zanni rivayetleri KUR'AN'IN Önüne geçiriyor. ALLAH'IN Dinini KUR'AN Değile Rivayetlerle oluşturmaya çalışıyorlar.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    bir sefer de erdoğan demeden, hatırlatmadan yapın şu işleri. malzeme veriyorsunuz çakallara..
    Cevapla
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    ak partide revizyon lazım. bize yiyici değil düşünen ve çalışan adam lazım. akademisyenmis... bilim adına ne yaptiniz da para talep ediyorsunuz.zaten haybeye yattığınız yerden para kazanıyorsunuz bide mv olunca çift maaşmış...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş