Kılıçdaroğlu'ndan saldırıyla ilgili ilk açıklama

İstanbul'daki terör saldırısını kınayan Kılıçdaroğlu, hükümete "Mücadelede her türlü desteği vermeye hazırız" mesajı verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan saldırıyla ilgili ilk açıklama
Kılıçdaroğlu'ndan saldırıyla ilgili ilk açıklama
GİRİŞ 11.12.2016 11:15 GÜNCELLEME 11.12.2016 11:54
Bu Habere 342 Yorum Yapılmış

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 30'u polis 38 kişinin şehit olduğu terör saldırısıyla ilgili basın açıklaması yayımladı:

"SALDIRIYI LANETLİYORUM"

"10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleşen menfur terör saldırıları, Türkiye Cumhuriyetimizin güvenliği için özveriyle ve sorumlulukla görev yapan Emniyet Teşkilatımızı hedef almıştır. Saldırılarda şehit düşen polislerimizin ve sivil vatandaşlarımızın yasını tutuyor, saldırıyı yapanları, saldırının arkasındaki karanlık güçleri lanetliyorum.

"TERÖRE KARŞI MÜCADELEDE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ"

İktidar, ülkemizin, akılcı, bilimsel, sürdürülebilir ve milli bir terörle mücadele politikasına ihtiyacı olduğunu vakit geçirmeksizin kabul etmek zorundadır. Bu bağlamda Cumhuriyet Halk Partisi olarak teröre karşı mücadelede her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu, bir kez daha vurguluyorum. Nereden gelirse gelsin, tüm terör saldırılarının faillerinin ve arkalarındaki karanlık güçlerin; vatandaşlarımızın birlik, beraberlik, dayanışma kararlılığı karşısında ezileceğine duyduğum sonsuz inançla Aziz Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin aileleri ile Emniyet teşkilatımıza ve iki mensubunu saldırılarda şehit veren Beşiktaş Jimnastik Kulübümüze başsağlığı dileklerimizi iletiyorum"

YORUMLAR 342
  • fth23 7 yıl önce Şikayet Et
    sen ne samiyetsiz bi insansın! bu halk seni sevmiyor terk et güzel ülkemizi. dünyadaki en beceriksiz ve en boş siyasetçisin.aslında siyasetçide değilisn.neyse
    Cevapla
  • siNsi 7 yıl önce Şikayet Et
    Ama bir şartım var demezse şaşırırım
    Cevapla
  • mss 7 yıl önce Şikayet Et
    birinci gün sözde destek ikinci gün köstek olursunuz ancak
    Cevapla
  • Türkmen 7 yıl önce Şikayet Et
    Hastasıyım yaa. Zor günlerin fix cümlesi. ''Her türlü desteği vermeye hazırız.'' Daha bir kere görmedik su desteği. Medyaya haber laf ola beri gele. Senin milletvekilini değilmi terörist cenazesine koşanlar? Şuan yargılanan teröristleri kurtarmak için takla atanlanlar, Utanmadan destek verelim diyorlar birde. Gelde çıldırma!
    Cevapla
  • abg 7 yıl önce Şikayet Et
    hadi o zaman idama destek ver dyeceğim ama senin yarın ne diyeceğin belli olmaz, yarın ne diyeceğin belli olmaz diyorum ama aslında ne diyeceğin de belli kem küm vesselam sen bu milletin derdiyle dertlenen bir adam değilsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!