Soylu: Bizi bölemezsiniz, biz kardeşiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Müslümanın karşılığı teslim olandır, haine teslim olan değil, memleketini başkasına pazarlayana değil, Allah'a teslim olanız" dedi.

GİRİŞ 06.01.2017 17:04 GÜNCELLEME 06.01.2017 17:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Rabia Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, meydandaki halkın elindeki Türk bayraklarıyla Şanlıurfa'dan tüm dünyaya "Bizi bölemezsiniz, biz kardeşiz" diye mesaj verildiğini söyledi.

Açılışların tüm kente hayırlı olmasını dileyen Soylu, şunları kaydetti:

"Biz Müslümanız. Müslümanın karşılığı teslim olandır. Haine teslim olan değil, memleketini başkasına pazarlayana teslim olan değil, Allah'a teslim olanız. Bazen ülkemize karşı girişilen bu hain saldırılarda sıkıntıya düştüğümüzü zannediyorlar. Belki fert ve birey olarak çok üzülüyoruz. Ama kıymetli Cumhurbaşkanımız, bu ülkenin zor duruma düşmesini isteyenlere karşı sadece kendi iradesini değil her birimizin iradesine, tüm mesai ve dava arkadaşlarının iradesine, milletin iradesine kuvvet ve güç veriyor. Yüzümüzü öne eğmemek, size mahçup olmamak için gücümüzü ve kuvvetimizi sizden ve Cumhurbaşkanımızdan alıyoruz. Biz gücümüzü meydanda dalgalandırdığınız ve gelincik tarlasına dönüştürdüğünüz ay yıldızlı bayraktan alıyoruz."

YORUMLAR 5
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Kıskananlar çatlasın.
    Cevapla
  • kürtürk=türkürt 7 yıl önce Şikayet Et
    adalet mülkün temeli değil A D A L E T D E V L E T İ N olmalı idamsa idam ceza ise ceza berat sa berat
    Cevapla
  • yorum 7 yıl önce Şikayet Et
    kardeşmi dedi valaha ben kardeşliği kabul etmem açık söyleyeyim bana bu sözler tes ğeliyor duşmanın varmı derler yooook ya kardeşinde mi yok,habil ile kabil ademin ilk erkek çocukları idi ilk kardeş kanı işte o zaman döküldü yani şimdi hainlerde mi benim kardeşim oluyor yok ben bunu kabul etmem mumkün olmaz
    Cevapla
  • Ulu Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    şu BÖLÜNME kelimesini bence hiçbir siyasetçi ağzına almasın bile..unutturun bu kelimeyi. ne bölünmesi arkadaş türkiye bu türkiye karpuz mu?
    Cevapla
  • sozola 7 yıl önce Şikayet Et
    MashaAllah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır